Napisano 18 Listopad 200519 l Postanowiłem zrobić model najfajniejszego gnata z Cyberpunka czyli Cityhunter (z dodatku Mordercza Stal) Robiłem go całą noc, jest szósta, więc detale i shadery jutro)
Napisano 18 Listopad 200519 l proponuje go jakos oswietlic sensowniej bo niewiele widac... ale z tego co wypatrzylem to jest ok... inna sprawa ze monitor w robocie mam skopany lekko wiec moze dlatego... pozdrawiam
Napisano 18 Listopad 200519 l sam concept mi sie nie podoba ... malo wygodny ... malo funkcjonalny ... i malo przekonujacy ... jezeli chodzi o modeling ... to miejscami wydaje sie byc zbyt kanciato ... np w okolicach rekojesci ... jesli dorzucisz do tego jakies oswietlenie i przyzwoite materialy ... to i tak moze wygladac ciekawie ... pozdrawiam
Napisano 20 Listopad 200519 l Moim zdaniem koncept fajny(ale ja jestem inny, bo lubię cyberpukkowe klimaty :) ). Co do oświetlenia to rzeczywiście marne, ale z tego, co widać to jest ok. Jedyne, do czego bym się przyczepił to kanciastość na rączce. Po prostu wydaje się, że nie położysz tam wygodnie palców i to sprawia, że model wydaje się mało przekonywujący. Ale pracuj dalej, zobaczymy, co z tego wyjdzie...
Napisano 25 Listopad 200519 l Autor Oj wogle nie miałem czasu ostatnio. Dorobiłem tylko skrzyneczkę do noszenia (złota a jakże). Wrzucam także siatke (sory że tak późno)
Napisano 26 Listopad 200519 l Autor Dorzucam jeszcze 2 renderki nocne (znalezione niedaleko "cime scene" :D)
Napisano 26 Listopad 200519 l vanquish , modele są ładne ale renderki są tragiczne , sorki ....oldschoolowe poprostu.Ja sugeruje zatrudnić się vrayem , brazilem...bądź czymkolwiek innym ;)
Napisano 26 Listopad 200519 l Autor vanquish , modele są ładne ale renderki są tragiczne , sorki ....oldschoolowe poprostu.Ja sugeruje zatrudnić się vrayem , brazilem...bądź czymkolwiek innym ;) Wiem że są tragiczne. Weź poprawkę na to, że jestem ultra-początkującym i ucze się dopiero modelowania. Maya jest olbrzymim programem o olbrzymich możliwościach ale opanowanie zajmuje dużo czasu. Rendery robie narazie tylko w podstawowym Maya Software, nie brałem się jeszcze za mentala a tym bardziej za inne plugin'y
Napisano 26 Listopad 200519 l w zasadzie niebylem przekonany co do tego modelu ale ak napisales ze robisz go w majce to zycze powodzenia, ja w zasadzie do majki importuje geometrie i przygotowuje render,. ucz sie ucz...
Napisano 27 Listopad 200519 l Autor w zasadzie niebylem przekonany co do tego modelu ale ak napisales ze robisz go w majce to zycze powodzenia, ja w zasadzie do majki importuje geometrie i przygotowuje render,. ucz sie ucz... Z czego importujesz?