grss Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 czy mozna wylaczyc jakos autosave'a bo gdy sie wlacza (dosc czesto) to max mi sie za3ymuje na kilka minut :| mam AMD2100+, geforce'a4 64mb, 512 ramu ddr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 customize > preferences > sekcja autosave :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 a wrazie czego możesz puscic defragmentacje i zrób troche miejsca powinnopomóc - przynajmniej mi pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grss Napisano 18 Listopad 2005 Autor Share Napisano 18 Listopad 2005 miejsca mam dosc sporo :)) ale dzieki niewiem dlaczego ale max mi czasem zamula a przed formatem cykal elegancko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 defragmentacja dysku to nie zwiekszenie wolnego miejsca , wiec proponuje wykonac ten zabieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 jednak polecałbym zachowanie właczonego autosave. mozesz sobie puscic nie co 3 , ale mp. co 40 minut. i np. 9 sejwow - i koniecznie na innej partycji lub najlepiej innym dysku. Teraz to olejesz, a jak coś dupnie (a na to zwykle ludzie nie sa przygotowani), to bedziesz skakac z radosci :))) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Listopad 2005 Share Napisano 19 Listopad 2005 Kaanu ma rację, autosave wkurza co nie miara, ale jak człowiekowi czasem tyłek uratuje, to zarazem wynagradza to wkurzanie z nawiązką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grss Napisano 20 Listopad 2005 Autor Share Napisano 20 Listopad 2005 no a wiec tak macie racje ale denerwuje mnie ten shit ;p a nie wiedzialem ze mozna z nim pokombinowac tak jak co ile ma sie uruchamiac i w ogole a co do dfragmentacji wiem ze nie sluzy do uzyskiwania wolnej przestrzeni dyskowej ale jestem swiezo po formacie wiec raczej mija sie z celem ten zabieg ;-) dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Poszókaj. Tam som gura 2 opcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 tak, tak dzieci - wyłączcie sobie autosave - nie raz tyłek uratował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 24 Grudzień 2006 Share Napisano 24 Grudzień 2006 Nie żadne dziadostwo, tylko jak scena ma już ze ~100-200 Mb, jednocześnie ciągnie duże textury z dysku i musi to wszystko zapisać to musi to trochę trwać. Mimo to warto mieć autosave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi