Napisano 18 Listopad 200519 l czy mozna wylaczyc jakos autosave'a bo gdy sie wlacza (dosc czesto) to max mi sie za3ymuje na kilka minut :| mam AMD2100+, geforce'a4 64mb, 512 ramu ddr
Napisano 18 Listopad 200519 l a wrazie czego możesz puscic defragmentacje i zrób troche miejsca powinnopomóc - przynajmniej mi pomogło.
Napisano 18 Listopad 200519 l Autor miejsca mam dosc sporo :)) ale dzieki niewiem dlaczego ale max mi czasem zamula a przed formatem cykal elegancko :/
Napisano 18 Listopad 200519 l defragmentacja dysku to nie zwiekszenie wolnego miejsca , wiec proponuje wykonac ten zabieg
Napisano 19 Listopad 200519 l jednak polecałbym zachowanie właczonego autosave. mozesz sobie puscic nie co 3 , ale mp. co 40 minut. i np. 9 sejwow - i koniecznie na innej partycji lub najlepiej innym dysku. Teraz to olejesz, a jak coś dupnie (a na to zwykle ludzie nie sa przygotowani), to bedziesz skakac z radosci :))) pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200519 l Kaanu ma rację, autosave wkurza co nie miara, ale jak człowiekowi czasem tyłek uratuje, to zarazem wynagradza to wkurzanie z nawiązką.
Napisano 20 Listopad 200519 l Autor no a wiec tak macie racje ale denerwuje mnie ten shit ;p a nie wiedzialem ze mozna z nim pokombinowac tak jak co ile ma sie uruchamiac i w ogole a co do dfragmentacji wiem ze nie sluzy do uzyskiwania wolnej przestrzeni dyskowej ale jestem swiezo po formacie wiec raczej mija sie z celem ten zabieg ;-) dzieki za odp
Napisano 24 Grudzień 200618 l Nie żadne dziadostwo, tylko jak scena ma już ze ~100-200 Mb, jednocześnie ciągnie duże textury z dysku i musi to wszystko zapisać to musi to trochę trwać. Mimo to warto mieć autosave.