Napisano 20 Listopad 200519 l Znudziło mi się heroiczne fantasy- pomyślałem że może jakiś taki krasnoludek 1 m wzrostu byłby ok a że ostatnio kręcą mnie ornamenty wyszło coś takiego:
Napisano 20 Listopad 200519 l ale oczy to za duze...do powagi ornamentu mi nie pasują, ale jak kto woli...pomysł fajny
Napisano 21 Listopad 200519 l przydały by się bioderka pokazać teraz nie wiem czy to kobieta czy mężczyzna.
Napisano 21 Listopad 200519 l bardzo fajne. ale wyglada na malo przemyslane, przynajmniej na 1 rzut oka, bo chyba i tak wszystko jest zamierzone :) szyja / ramie takie se
Napisano 21 Listopad 200519 l Fajna lala, tak jak Bacry mówi - kształtów jej brakuje. No i te futrzane buty jakieś takie. Ale wrażenie jak najbardziej pozytywne.
Napisano 21 Listopad 200519 l kalosze w stylu mukluk, tarcza i halabarda rodem z secesji fajna sprawa, ale jak by nie patrzeć krasnolód to to nie jest i cycuch trochę krzywy, "na pierwszy żut oka ładnie" ale diabeł tkwi w szegółach. Pozdrawiam
Napisano 21 Listopad 200519 l Autor Dzięki za komentarze- co do anatomii- nie chciałem tym razem "przedupić"- starczy że cyc ma... jak zawsze u mnie ZA wielki. Krasnolud ? Ja gdzieś napisałem że to standardowe fantasy ? Aaaa... już wiem, to będzie jakoś tak: "Spalić Konopnicką ! I Disneya też ! Spalić ! Piwo dla Koszałka Opałka ! I topór ! I na smoka ! Zabrać mu tą czerwoną czapeczkę ! Niech smarka pluje i przeklina ! I ma być gruby i nieokrzesany i broń boże z cycem ! Bo jak nie to na stos !" A mówiąc tak trochę bardziej serio- nie wiem czemu jak przychodzi mi do głowy narysować jakiegoś herosa co ma metr wzrostu w kapeluszu i gdzieś tam w baśniach się szlajał to miałbym się krepować czymkolwiek. Mój krasnoludek ma cycki i tatuaże, głową sięga do kolan i walczy o okruchy z morderczymi szczurołakami (z których skóry ma buty)- bo tak sobie wyobrażam krasnoludka :D. Że nie tak jak w innych bajkach ? No nie, widać inni bajarze palili inne zioła :) Edycja- pierwsza podmalówka
Napisano 22 Listopad 200519 l Moja opinia jest taka: to krasnolud więc wręcz powinien mieć takie kształty, zresztą kogo obchodzi anatomia w nwencji twórczej, jak by się każdy anatomią ograniczał to by sztuki wręcz nie było, denerwują mnie komentarze typu: anatomia idzie w łeb. RK koncept dla mnie świetny, wreszcie ktoś ma jakomś ciekawą koncepcję samiczki krasnoludzkiej [czy jak to się tam odmienia]
Napisano 22 Listopad 200519 l moja mała rada: zaczerwień sutki:p:p...nieno na poważnie zkolorkami mi się bardziej podoba niż linearnie, czekam na dalsze postępy w pracy:)
Napisano 22 Listopad 200519 l nie no fajnie to wyszło...ale stoi se ten skrzacik przy jakims kamyczku a dookoła pustak...tak se patrzy w ziemie i myśli...no cholernie ciekawe:D...nie no wybacz, ale tak jak postać jest dosyć fajnie zrobiona to cała reszta to spłycenie tego tematu... pokazał bys jakis fajny detalik i zróżnicowane tło...żęby się coś działo.
Napisano 23 Listopad 200519 l Autor Pablonardo- właśnie próbuję sobie przypomnieć jak toto wyglądało... :D. Bardziej poważnie- update z kilkoma nowymi kolorami i szturchniętym tu i ówdzie modelowaniem. Trochę to zajmie swoją drogą- pół godziny dziennie w czasie uploadowania plików dla klienta.
Napisano 23 Listopad 200519 l no no fajne...design postaci podoba mi sie ...i w kolorkach nabral walorow na plus:)...ale nei podoba mi sie to co sie dzieje za skala:/...