Napisano 21 Listopad 200519 l -Link- Na stronie 3dsmaxskins.free.fr można pobrać ciekawe skiny dla UI jak i również splash screeny. Dark UIs Light UIs Colored UIs Splash screens
Napisano 21 Listopad 200519 l carramba , mam nadzieje ze to tylko tylko początek i kiedys pojawi sie cos ciekawego ;]
Napisano 21 Listopad 200519 l no patrz...a jeszcze nie dawno ktoś sie pytał na forum czemu nie ma skinów do maxa:P. O ile mi wiadomo to Splash'e można sobie zrobić samemu...tzn. wstawić dowolny obraz taki jakiś
Napisano 22 Listopad 200519 l pisalem jak powstawala ta strona, nie wiem czy cos sie zmienilo od tego czasu. Stary news: http://www.max3d.pl/search.php?q=skiny+dla+max
Napisano 22 Listopad 200519 l Straszne te skiny. PS: Matko Boska, hindus moderatorem. 8| Co to za rewolucje ostatnio. :D Jesli potrzebujecie nowych twarzy w serwisie, zawsze jestem pod gg. ;) A tak na powaznie to gratuluje. :)
Napisano 23 Listopad 200519 l Dżizus... Hundus modem... Ok, nie ma co, gratulacje! A co do skinów: paskudne. Uważam, że szary standardowy jest najlepszy.