Balor_san Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Grupa ShipWreck software poszukuje chętne dusze do pracy nad projektem amatorskiej gry rpg Kemi-Ambaron. Idea jest taka - tworzymy super grę rpg w klimatach fantasy z własnym silnikiem 3d, a przy tym uczymy się wszystkiego i dobrze bawimy. Głównie są nam potrzebni graficy 3D i 2D. Jeśli jesteś zainteresowany - dołącz do nas, nas nie interesuje poziom jaki prezentujesz teraz, ważne żebyś miał chęci i chciał się rozwijać. Jeśli jesteś chętny aby do nas dołączyć proszę o kontakt na mail: [email protected] bądź też na gg: 4787944
ftorek Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 hyhy wporzo - najwazniejsze dobre checi powodzenia
Por@szek Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 Skads znam te nazwy, moze cos wiecej podacie?? Sklad grupy, strone, jakis progress cos. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
intoxicate Napisano 22 Listopad 2005 Napisano 22 Listopad 2005 prosze: http://www.kemi-ambaron.tk/ wszystko na tacy :)
Balor_san Napisano 22 Listopad 2005 Autor Napisano 22 Listopad 2005 Uprzejmie informuje ze strona projektu ( http://www.kemi-ambaron.tk/ ) jest BAARDZO nieaktualna. Dopiero dostałem jej źródło od dotychczasowego webmastera, i zaczynam ja aktualizować (właściwie to pisać wszystko od nowa). Dodam ze prawie cały team grafików się zmienił. Bardzo dziękuję za wszystkie życzenie "powodzenia" :) Na pewno się przyda.
Gość WojciechZ Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 Powodzenia życzę. Stronę zaktualizujcie bo straszy:D:D
Vondagar Napisano 23 Listopad 2005 Napisano 23 Listopad 2005 Powodzenia, fajnie że coś sie dzieje i ludzie chcą coś robić. Podoba mi się róznież to że na tej grupie ludzie dodają drugim otuchy. Taki post na liście dyskusyjnej pl.comp.grafika kończy się zaciekłą krytyką. Jeszcze raz powodzenia.
Gość WojciechZ Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 No i gdybyscie mogli nieco wiecej tu dac o projekcie, jakies screeny, mozliwosci waszego silnika bo podobno piszecie swoj. Bylbym wdzieczny
Rekomendowane odpowiedzi