Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

mam pytanie czy w maxie da sie zrobic animacje interaktywna tzn ze np ktos moze sobie dany obiekt sam obkręcać itp ???

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ok dzieki bo chodzi mi o np prezentacje telefonu tzn zeby ktos mugł sobie go ogląac z każdej strony .. pozdro!

Napisano

Ale czy ta prezentacja ma być osobnym programem czy może być w maxie ?

Z materiałami czy bez ?

Jeżeli bez materiałów i w maxie to motion capture będzie dobry. Gorzej jeżeli ma to być "stand-alone". Wtedy będziesz musiał użyć któregoś z programów do tworzenia prezentacji modelu 3d na potrzeby www (schockwave ?)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

tzn bardziej stand alone no a np we flashu chyba tez moge to zrobic i potem jako projector zapisać ???? tylko problem w tym ze nie wiem jak :) no ale o to mi chodziło czy w maxie mozna zrobic cos takiego .. czyli teraz wiem ze nie !! pozdr!

Napisano

Proponuje zapoznać sie z technologią VMRL. z maxa robisz export do formatu *.wrl, instalujesz darmową wtyczke do przeglądarki internetowej np Cortona VRML Client (http://www.parallelgraphics.com/products/cortona/) i gotowe. tylko nie mozna przegiąć ze szczegółowością obiektów, bo ten system nie jest zbytnio wydajny.

Napisano
  • Autor

ok dzieki zobacze ile to jest warte :) ale jak np komus chce przesłać taka prezentacje to tez musi miec te wtyczke ... no nic z tym projectorem musze sie zajac bo to jest najwygodniejsze chyba :) pzodro!

aaaaajjj znalazłem w helpie nawet jak sie tworzy interaktywna prezentacje w shockvawe ajjjj

yyy ale nie moge znaleść shockwave trial jest tylko jakis player i tyle :/ ...

aaaa to chodzi o Director MX ???

Napisano

kondrad - edytuj nastepnym razem swoje posty zamiast pisac jeden pod drugim

Napisano
  • Autor

no dobra mam ten Macromedia Director MX 2004 exportuje z 3d maxa do pliki w3d jak w maxie exportuje to mam tam pare opocij analizuj i prevew jesli klikne prevew to mam własne to o co mi chodzi moge sobie myszka obracac dany obiekt nawet jesli ten obiekt nie jest animowany .!! poczym jak exportuje go i zrzucam do Macromedia Director MX 2004 i potem publikuje do projectora pfffff to jest pare sekund i potem sie wyłącza i nie moge woogle obracac obiektem nic nie moge AAAAAAAAAAAA

Ps. ej ale jak edutuje swoje posty to nie widać że coś pisałem i nigdy nikt nie odpowiada :p