phlox_subulata Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 To jaest obrazek z 97r bylem w 7klasie podstawowki teraz jestem studentem 3roku i znalazlem stare zdiecie zrobione na piwerwszym roky pod obrazkiem z falconem widac projekt.
kolegaalek Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 e no jak na 7 podstawowki to dzieło:D W tym wieku zazwyczaj nie wie sie co to wlaaciwa perspektwa i swiatlocien. Ale jakbys nie napisal, ze 7 podstawowki to bym cie zjechal, bo malo to oryginalne, odtwórcze i nieciekawe kolorystycznie:p
RA Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 Ach ta podstawowka, piekne czasy. ;) Podoba mi sie. Mogles (przed laty [:) zroznicowac gwiazdy wielkosciowo i "poustawiac" je mglawicami. :)
miwt Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 jak na lata podstawowki to bomba...ja nawet w gimnazjum tak nie rysowalem:)
WWWoj Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 hehe stare dobre czsy ja kiedys w podstawowce z bratem rysowalem bitwy kosmiczne jedna kartka zwykle nie starczła, a gwiazd bie bylo raczej widac zza statkow i laserow :) nigdy nie mielismy umiaru hehe
phlox_subulata Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Napisano 7 Grudzień 2005 dlugo juz neta nie mialem a tu pojawily sie odpowiedzi dzieki wszystkim za odpowiedzi studia sa wspaniale tylko czasochlonne ostatno przewz 3 lata nic nie rysowalem i nie malowalem bardzo nad tym ubolewam mam jeszcze duzo satrych juz pwenie plesniejacych prac w 100x70cm i inne. teraz jestem na zajeciach modelownie przestrzeni nic nie slucham tylko pisze. jeszcze sie odezwe.
Rekomendowane odpowiedzi