Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To jaest obrazek z 97r bylem w 7klasie podstawowki teraz jestem studentem 3roku i znalazlem stare zdiecie zrobione na piwerwszym roky pod obrazkiem z falconem widac projekt.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

e no jak na 7 podstawowki to dzieło:D W tym wieku zazwyczaj nie wie sie co to wlaaciwa perspektwa i swiatlocien. Ale jakbys nie napisal, ze 7 podstawowki to bym cie zjechal, bo malo to oryginalne, odtwórcze i nieciekawe kolorystycznie:p

Napisano

Ach ta podstawowka, piekne czasy. ;)

Podoba mi sie. Mogles (przed laty [:) zroznicowac gwiazdy wielkosciowo i "poustawiac" je mglawicami. :)

Napisano

jak na lata podstawowki to bomba...ja nawet w gimnazjum tak nie rysowalem:)

Napisano

hehe stare dobre czsy ja kiedys w podstawowce z bratem rysowalem bitwy kosmiczne jedna kartka zwykle nie starczła, a gwiazd bie bylo raczej widac zza statkow i laserow :) nigdy nie mielismy umiaru hehe

Napisano
  • Autor

dlugo juz neta nie mialem a tu pojawily sie odpowiedzi

dzieki wszystkim za odpowiedzi

studia sa wspaniale tylko czasochlonne ostatno przewz 3 lata nic nie rysowalem i nie malowalem bardzo nad tym ubolewam

mam jeszcze duzo satrych juz pwenie plesniejacych prac w 100x70cm i inne. teraz jestem na zajeciach modelownie przestrzeni nic nie slucham tylko pisze. jeszcze sie odezwe.