krzyhhh Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Witam wszystkich :) 3Dsmax ,Poly modeling, Vray , około 6h render ;/ i takie coś wyszło;) Co o tym sądzicie ? (sam widzę jeszcze parę błędów... ale czekam na waszą opinię ) C&C
miwt Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 no moim zdaniem zle nie jest...ale opel odbiega troche od orginalu:)
hcpiter Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 model spoko tyklo ze przydało by się więcej detali no i materiał felgi do wymiany. Pozdro i powodzenia !
Knysha Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Nie jest zle, ale do oryginalu to troche brakuje, no i tekstura swiatel znacznie odstaje od reszty :P
javor Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 robiłeś go z blueprintów czy nie ??? bo strasznie odbiega od orginału :( a szkoda bo to piękne auto widać też niedobór chamfera w niektórych miejscach i niezachowanie proporcji (np wycieraczki są za małe a spryskiwacze za duże)
Master Kiełbaster Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 robiłeś go na podstawie zdjęć? bo proporcje ma nie tenteges :P
GRiPi Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 nie wiem czy tylko mi sie tak zdaje, ale sadze ze ten wozek powinien przejsc ostra blacharke ;)
krzyhhh Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 hm. aż strach się teraz przyznać że to leżało obok printów :/ Ale nie wiem dlaczego tak twierdzicie że mocno odbiega.. jeżeli chodzi o ogólny zarys to raczej jest "linia w linię" :) . A takie detale jak wycieraczki i spryskiwacze... to tak na oko i chyba serio coś proporcje pomyliłem.. : / Ale dzięki wezmę to wszystko pod uwagę przy robieniu innych aut ;) hm.. albo nie.. bo oszpecę kolejną markję... :D trzymajcie się . I zapraszam do dalszych wypowiedzi :)
max_1989 Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Całkiem przyjemne ... Aczkolwiek jeszcze wiele sie da z tego wycisnąć. Jednak napewno nadrobisz to przy następnej pracy. PS: krzyhhh? ten z 3dr.org? :)
krzyhhh Napisano 28 Listopad 2005 Autor Napisano 28 Listopad 2005 nom ;) nie da się ukryć. na 3dr.org zaczynałem. A z resztą wszędzie używam nicku krzyhhh ;) więc zawsze to będe ja..
powelt Napisano 28 Listopad 2005 Napisano 28 Listopad 2005 Lakier coś nie ten tego moim zdaniem. Jakiś taki za bardzo rysunkowy jak by wyszedł przez to.
Rekomendowane odpowiedzi