Krystian Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Witam ponownie, czy wysyłając komuś taką kartkę dałbym plamę. Chciałem dać na literkach takie czapy śniegu, ale nie miałem pomysłu jak to zrobić.Pozdr.
Knysha Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Slabo. Zle oswietlenie, przez co tekst jest niewyrazny, popraw scenke. Shader'y tez slabe :P
SimeN Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Ja osobisice nie chcialbym dostac takiej kartki ;] No ale zalezy komu wysylasz :) Jesli idzie w rodzine to sie nawet nie zastanawiaj :) co innego jesli to jest reklamowka twojej pracy i wysylasz do klienta ;] Jesli nie potrafisz uzyskac ladnego efektu w max'ie to o wiele wygodniej dopracowywac go w photoshopie pozdrawiam
Pierzak Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 mysle ze dałbys plame. ale licza sie intencje i fakt ze sam to zrobiles.
SimeN Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 licza sie intencje i fakt ze sam to zrobiles jak juz pisalem, zalezy komu chce wyslac ta kartke :)
arev Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 O_o co jest? swieta sie jakies zblizaja, czy co? tyle kartek sie ostatnio robi :D praca taka sobie... powodzenia w kolejnych :)
naeq Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Co cóż... widać że początkujący... Poczytaj torszke Tutoriali na necie o Materiałach i Oświetleniu :) Załatw sobie na święta jakiegoś Plugina Renderującego(osobiście poleacam finalRender, ale zapewno wszyscy ci polecą V-Ray...) Niech ci ktoś kuipi pod choingke, jedyne 800 Dolców :) Pouczysz się i będzie fajnie wyglądało :D:D Pozdro 600
tweety Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 ale zapewno wszyscy ci polecą V-Ray ja polecę Mentala :P
flesz_gordon Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 jeej pamietales o mnie, ja tez tobie zycze wesolych swiat :P heheh a tak odnosnie samej pracy to mi nie podchodzi, czcionka zlewa sie z podlozeml, oswietlenie do wymiany - nie widze nawet cieni :) bombki wydaja mi sie przepalone, jakbys pokombinowal z shaderem to inaczej by sie rozlozylo swiatlo na obiektach
Krystian Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Napisano 7 Grudzień 2005 Dzięki za komentarze. Ale mimo wszystko dalej będę się uczył.Trochę ją przerobiłem i na tym zamykam temat tej kartki.Trochę wspomagałem się Photoshopem.Sorry,ale chyba przesadziłem z kompresją....
Krystian Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Napisano 7 Grudzień 2005 A przy okazji, to życzę Wam wszystkim miłych i sympatycznych Świąt.I odetchnijcie choć przez te święta od Maxa,he,he.... wiem że to niemożliwe
RA Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 Kartka: Reign of Chaos. ;) Na powaznie: - blado/szaro, - ta poszarpana ramka nie jest konieczna, - dziwne babki, a w szczegolnosci ich zlote koncowki, - napis prezentowal by sie lepiej gdyby nie byl czescia sceny, a zostal by dodany w jakims programie do 2D, - materialy nierealistyczne, :/ - dodaj troche zieleni, ozyw obrazek, - na czym to wszystko lezy?! :D Co do zyczen: nawzajem... :)
Rekomendowane odpowiedzi