Pindarr Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 Ach..... kolejna bitwa.Zobaczymy jak mi pojdzie w tej bitwie.Jezeli ja w ogole ukoncze.Poczatek pewnego pajaczka.Cosik w stylu tarantuli.
Pit3r Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 troche kanciato :/ i malo szczegolowo .. znajdz sobie jakies referencje jako odnosnik bo w sumie to pajak nie musi sie zgadzac w 100% z orginalem .. ale poki co powodzenia pit
Tomasz Kucharz Napisano 19 Lipiec 2003 Napisano 19 Lipiec 2003 witam w klubie \"tarantuli\" jesteś jak narazie trzeci - zapraszam do mojej tarantulki
KAIN Napisano 20 Lipiec 2003 Napisano 20 Lipiec 2003 A co tam do mojej tez możesz kiknąć. Równiesz witam w klubie. Narazie najpopularniejszy temat!!!!!!(chyba)
Pindarr Napisano 20 Lipiec 2003 Autor Napisano 20 Lipiec 2003 Klub tarantuli?Coz moge powiedziec....NIECH WYGRA NAJLEPSZY!!!!!!!!!![piwo].Co do referencji...mam mam tylko po co bede zamieszczal jesli inni juz to zrobili(co nie znaczy ze robie na podstawie ich zdjec).Update
dramaturg Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 spox... popraw jeszcze łączenie połówek pająka na odwłoku
kulexy Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 sopko wyglada, co do kantow to nie ma roznicy, bo i tak pelno wloskow przyjdzie, nie moge sie doczekac :)
Pindarr Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 Zaczalem pokrywac owlosieniem pajaczka.Z tego co widzialem wystepuja w przeroznych kolorach wiec moze taki tez by byl.Na renderze jest maly balagan ale to przez to ze moj sprzet juz na tym etapie sie krztusi i renderowanie zajmuje troche czasu.A dzis juz (zieeew) chcialbym isc zzzzzpaaaźźććź.
Pindarr Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 Ach no tak zapomnialem jeszcze polaczyc odwlok.Na nastepnym renderze juz bedzie razem.Mam nadzieje.:D
Pindarr Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Napisano 28 Lipiec 2003 Zeby podgrzac atmosfere rzucam render nogi.Ale widze ze nikt nie sle postow.Brak zainteresowania?Jest az tak zle?
Solaker Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 Ogólnie praca się fajnie zapowiada. :) Jednak te nogi sprawiają wrażenie jakby składały się z wielu oddzielnych segmentów (Nie powinny być bardziej połączone?). Nie wiem czy to zamierzony efekt...
rebuzz Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 hmm tworz,, pracuj..,,, narazie sie zapowiada.....nawet dobrze......zobaczymy jak juz bedzie cos wiecej......
Vorek Napisano 28 Lipiec 2003 Napisano 28 Lipiec 2003 Chyba nieco zbyt pospieszyles sie z tym \"owlasianiem\" ja bym dopracowal jeszcze troche model. POzdro
Pindarr Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Napisano 28 Lipiec 2003 Z tego co widzialem nogi pajaka na ktorym opieralem swoj model ma jakas tak polaczone.Przynajmniej tak widac ze zdjecia.Moze rzeczywiscie powinienem dopracowac jeszcze ten model ale jesli teraz tak zrobie najprawdopodobniej nie wyrobie sie z czasem.Pozatym bardziej zlozony model jeszcze bardziej by wydluzyl rendering co przy tej ilosci wlosow zarznelo by mi calkowicie kompa.Z reszta Tomek za bardzo was rozpieszcza:)
Pindarr Napisano 21 Sierpień 2003 Autor Napisano 21 Sierpień 2003 Wciaz jest kupa roboty a czasu coraz mniej...
Rekomendowane odpowiedzi