xeav Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Jest to największy 'digital artwork' zawierający najlepsze prace stworzone przy użyciu programów firmy Autodesk. [link] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 żal nie kupić ;) Pięknie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 hehe , Gratulacje dla Piotra ;] http://www.ballisticpublishing.com/books/elemental2/awards/winners/transport.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 Nop gratsy Piotrek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 No faktycznie. Gratulacje. Piotrek sie tam zalapal ladnie :) Jest jeszcze ktos moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 2 Grudzień 2005 Share Napisano 2 Grudzień 2005 mi sie nie udalo ;(, jak patrze na prace ktore sie dostaly to wiem dlaczego hehe ;) gratki dla Piotrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansLeSavoir Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 gratulacje, "bycie" w takim arcie to nie lada wyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 skandal mnie tam nie ma:( gratulacje dla "naszych" ktorzy tam sie znalezli !! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansLeSavoir Napisano 3 Grudzień 2005 Share Napisano 3 Grudzień 2005 hehe tych naszych jest tylko jedna osoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi