Lukasz_D Napisano 30 Maj 2006 Autor Share Napisano 30 Maj 2006 sznurek --> Line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 30 Maj 2006 Share Napisano 30 Maj 2006 heh, wiem, że line ale chodziło mi o to czy reactorem zrobiłeś to czy ręcznie ustawiłeś i poukładałeś ten sznurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 30 Maj 2006 Autor Share Napisano 30 Maj 2006 ręcznie robiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Tu wiekszy render http://img131.imageshack.us/img131/5159/durexs7gb.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Fajne, proste ale ładne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 kulki ladne (kiedys na sieci byl tutek i gotowe texturki) puszka bardzo fajna, szczegolnie material stali, troche za kanciato wewnatrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 nie korzystałem z zadnych tutoriali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 psychopata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 miło mi jestem Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jesus Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Ogólnie fajne prace. Najlepsza szklaneczka :D PS. Mi też jest miło, też jestem Wookash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 scenka z bipedem- bardzo ładna, fajny pomysł, wykonanie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 Hmmm taka szybka praca ... jakies 2,5 h render (no i ta trawa na zjeżdżalni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 fajna trawa, displacement?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 Tak VRayDisplacement ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 poświęć 10 minut i napisz mi jak zrobić taki efekt trawy. Najlepiej napisz tu to inni tez sie dowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 A więc VRayMtl w Diffuse - materiał trawy w Maps/Bump ten sam materiał http://img225.imageshack.us/img225/9514/trwa4nj.jpg i VRayDisplacement Jeśli jakies pytania prosze pisac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Ten VRay naparwdę taki przyjemny jest? A ta kawa (czy jakiś inny smakowity płyn:D) jest fajowa:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 Ciesze sie ze ci sie podoba XaoC :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 no nie wiem, może podnieś ta zjezdzalnię bo jak skoszą trawe to dzieciaki w dupska pokłuje :P mi sie podoba konserwa i tekstur kawusi - sam robiłeś foto czy scharatałeś skądś, wrzuciłbyś może to capuccino jakoś ? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 Tzn. podniesienie zjeżdżalni pomoze tylko ten czas reneringu - nie mam czasu teraz na poprawe ale postaram sie wrzucic pozniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftrampkach Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 siemanko, dzieki za kawe :), ta zjezdzalnia sie nie przejmuj, szkoda czasu, chyba ze sie pokusisz o jakas piaskownice, zabawki jakies, moze caly plac zabaw ? moze fajnie wyjsc a co do czasu renderingu to jakbys displacement ciutke zmniejszyl - by bylo szybciej...ale nie bedzie takiego fajnego efektu. pracowac, pracowac :P aha, ten murek sprobuj inaczej zmapowac bo sie powtarza za czesto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiRi Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 Siema. Na początku oglądając twoje prace pomyślałem sobobie że to tylko zaśmiecanie forum ( bez urazy ) ale im dalej szłem, tym bardziej mi się podobało, rendery, taxturki, respekt. Z każdą pracą poznawałeś lepiej Vraya, modelingu się nie przyczepie bo od początku był spoczko. Respekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi