Lukx Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 probowalem opanowac materialy samochodowe i oto rezultaty.Samochod jest z kolekcji dosch'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 niezle ale znowu audi TT :/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 dosc takie....ale material opon mi sie nie podoba i bocza szpara od przedniej maski jest za bardzo kwadratowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 wiem że model nie twój ale - kwadratowe nadkola buahaha :> shadery średnio wyszły :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 19 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2005 porownojac ze zdjeciem http://www.desiremotors.com/i/1168/xlg/01.jpg , nie wydaje mi sie zeby shadery byly "srednie" ale moze juz oczy mam nie te. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 kwestia gustu i wyobrażenia idealnego carpainta ;]. lakier mi się podoba, otoczenie natomiast niezbyt. podzielisz się ustawieniami carpainta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 heh to jest to - to po co wstawiasz pracke skoro nie można po swojemu skomentować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 hindus--> hehe:) plastki nie wyglada jak plastki :D mat opony tez nie za ladny :D swiatelko(samochodu) ladne i roslinka ladna :D aha jak renderer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 jak dla mnie gites, coponiektóre szparki są za durze i się żucają w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Ładne ale w niektórch miejscach widać niezłe krzywizny dlatego tez daje za to az -4. Bardzo podoba mi sie otoczenie gdyz nadaje taki wspaniały klimat całej scenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 na miniaturce chyba lepiej to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Fajny material szkla i ta palma tez fajna, lakier i material felg tez nawet reszta raczej slabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 No to ja tez chyba zrobie kiedys TTetke... Tak na zlosc... ;P Fajna palma kolo auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 nie powala, takie przeciętne materiały bardziej żeby zapchać garaż w wizce niż pokazać model. pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi