Balas Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 jako ze to moja pierwsza praca w 3ds maxie prosilbym o wyrozumialosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 troche kanciasta ale jak na pierwszą pracę to pozytywnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 pokaleczyć się o nią można było użyć chamfer boxów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 troszeczke ine wyraznie napisy :) i przydalby sie chamfery na krawedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Balas Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2005 A mozna po Polsku ?? bo ja od 2 dni sie dopiero bawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Jak na 2 dni to naprawde spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Opinia pozytywna. Jednak zgadzam się z tym co do chamferów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 20 Grudzień 2005 Share Napisano 20 Grudzień 2005 Jak na 2 dni to calkiem niezle Ci poszlo no ale rzeczywiscie chamfer by sie przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASY2002 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 Fajne podoba mi sie :) Tylko dwa, ale. 1. Te odblaski, znczy to białe, jezu ciągle zapominam jak sie to nazywa, glow? Przez to glow klawiatura wygląda jakgby klawisze i samo "pudło" było odzielnymi obiektami 2. Strasznie podobne do tej z tutka :) POZDR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 no cóż... w 3 dni to ja robilem ludki z Box'ów i Spher'ów a tu widze że ty klawiaturke wykonales, czyli umisz takie cos jak Texturowanie :)) hehe :D a z jąd miałeś textórki Nacisków ?? :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 6 Luty 2006 Share Napisano 6 Luty 2006 jak co to chamfer to zaznaczasz ostre krawedzie ktore chce zlagodzic i z podmenu krawedzi(edge) wybierasz chamfer najlepiej kwadracik obok i wpisujesz sobie cyferki a zresza poradisz sobie napewno... PS : przyciski masz chyba zle otoz: Print screen scrool lock itp powinny byc z lewej a na ich miejscu diodki: num lock itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi