Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

gratuluję - pracy, jak i cierpliwości, widzę że się udało ;]

powodzenia w dalszej nauce

imo mogłeś dać jeszcze jedne ciemne skały z prawej, ale to Twoja wizja

technicznie: delikatne, załamane odbicia budynków by się przydały może

Napisano

Pierwsze co widze to jak sterylnie wyglada ten obrazek - a to przez to ze uzyles bialego koloru do jasnosci a czarnego do cieni. I to jest pierwszy blad. W czysty sloneczny dzien slonce jest piewrwszym zrodlem swiatala a niebieskie niebo drugim - i tego drugiego zrodla swiatal uciebie brakuje. Tu masz link do swietnego tutoriala na temat oswietlenia - mam nadzieje ze sie przyda

http://www.itchy-animation.co.uk/light.htm

Ponadto pracka ktora ma klimat podobny do twojej a na ktora warto zerkanac:

http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=277184

Z pozytywow podoba mi sie pierwszy plan, morze i wyspy, budynki juz troche mniej. Powodzenia przy pracy z tabletem :]

Napisano

jak na 1 pracke zle nie jest nawet bym powiedzial ze jest dobrze....ale ogolnie tehnicznie pracka nie nalezy od najlepszych...ale wielki plus za taki obrazek w swieta:D

Napisano

pierwsza pracka, bardzo dobrze. Dużo błędów ale wszystko do poprawienia:) trochę słabo zaznaczone plany i świało, hmm jest wszędzie i nigdzie:p. I tak na marginesie w pewnynm miejscu niebo nachodzi na budybnek:p ale spoko przecież to początek:D próbowałęś pracować na warstwach?

Napisano

tak ale przez przypadek je polaczylem i w dodatku zapisalem pracka byla martwa to bylo w polowie drogi potem musialem sie niezle nameczyc zeby ja wogule ukonczyc

Napisano

może dlatego, że to forum dla najlepszych na świecie? ja się zdecyduję conajmniej za rok, pierwsza praca to lekka przesada (choć Tobie życzę szybszego expa)

Napisano

ale argument.... podoba mi się Twoja praca, ma klimat, ale pomyśl:

1. czemu niektórzy mistrzowie nie wrzucają tam swoich speedów, choć dostali rekomendacje pracy?

2. czemu chcesz iść za przykładem najgorszych?

Napisano

sory nie wiedzialem ze tam pracki moga wrzucac tylko mistrzowie,ale tam na forum nigdzie nie ma tabliczki z napisem tylko dla mistrzow...nastempnym razem nie wrzuce

Napisano

buahahaha Avanger ale zes wymyslil... dla najlepszych na swiecie?

to to w takim razie jest dla najlepszych w polsce. co tu robisz? co ja tu robie? spadam z tad bo do najlepszych napewno sie nie zaliczam. a pracka EDENA fajna:) i gratuluje ze ja skonczyles :) a co z tamta pracka w podobnym klimacie od ktorej miales odpoczac kilka dni? juz z miesiac minal:P

pozdrawiam!

Napisano

wiecej niz miesiac chyba z 2 albo i wiecej ,nie dokacze jej dlatego ze jak teraz na nia patrze to mysle ze jak bym chcial poprawic wszystkie bledy to bym musial od nowa zaczac,nie ma sęsa;D wole produkowac nowe....dzieki za komentarze