Eden-3d Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 to moja pierwsza pracka zrobiona tabletem na pozcatku bylo ciezko sie oswoic z tym sprzetem ale teraz juz jest luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 ha nie wiem dlaczego ale bardzo mi sie podoba !, ma taki super klimacik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Dino- Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 jak dla mnie bomba - uwielbiam takie scenki, naprawde super.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 gratuluję - pracy, jak i cierpliwości, widzę że się udało ;] powodzenia w dalszej nauce imo mogłeś dać jeszcze jedne ciemne skały z prawej, ale to Twoja wizja technicznie: delikatne, załamane odbicia budynków by się przydały może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastina Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 bardzo ładna pracka :] kolorki miłe dla oka a całość ma taki fajny klimacik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Pierwsze co widze to jak sterylnie wyglada ten obrazek - a to przez to ze uzyles bialego koloru do jasnosci a czarnego do cieni. I to jest pierwszy blad. W czysty sloneczny dzien slonce jest piewrwszym zrodlem swiatala a niebieskie niebo drugim - i tego drugiego zrodla swiatal uciebie brakuje. Tu masz link do swietnego tutoriala na temat oswietlenia - mam nadzieje ze sie przyda http://www.itchy-animation.co.uk/light.htm Ponadto pracka ktora ma klimat podobny do twojej a na ktora warto zerkanac: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=277184 Z pozytywow podoba mi sie pierwszy plan, morze i wyspy, budynki juz troche mniej. Powodzenia przy pracy z tabletem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 dzieki omen napewno sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 jak na 1 pracke zle nie jest nawet bym powiedzial ze jest dobrze....ale ogolnie tehnicznie pracka nie nalezy od najlepszych...ale wielki plus za taki obrazek w swieta:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Bardzo fajne i miłe dla oka, aż sie ciesze :) też niedługo bede miał tablet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 pierwsza pracka, bardzo dobrze. Dużo błędów ale wszystko do poprawienia:) trochę słabo zaznaczone plany i świało, hmm jest wszędzie i nigdzie:p. I tak na marginesie w pewnynm miejscu niebo nachodzi na budybnek:p ale spoko przecież to początek:D próbowałęś pracować na warstwach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 22 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2005 tak ale przez przypadek je polaczylem i w dodatku zapisalem pracka byla martwa to bylo w polowie drogi potem musialem sie niezle nameczyc zeby ja wogule ukonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 oj to się musiałeś wnerwić:p ale jak widać wybrnołeś:), spoko, keep working Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 ej, chamskie pytanie nie na miejscu: Czemu dałeś to na CGTalk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 a dlaczego by nie? duzo ludzi tam wrzuca,przeciesz nie mozna sie ograniczac tylko do max3dpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 może dlatego, że to forum dla najlepszych na świecie? ja się zdecyduję conajmniej za rok, pierwsza praca to lekka przesada (choć Tobie życzę szybszego expa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 tam kazdy moze wrzucac swoje pracki ,widzialem tam juz gorsze od mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 ale argument.... podoba mi się Twoja praca, ma klimat, ale pomyśl: 1. czemu niektórzy mistrzowie nie wrzucają tam swoich speedów, choć dostali rekomendacje pracy? 2. czemu chcesz iść za przykładem najgorszych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 sory nie wiedzialem ze tam pracki moga wrzucac tylko mistrzowie,ale tam na forum nigdzie nie ma tabliczki z napisem tylko dla mistrzow...nastempnym razem nie wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 chyba nie zrozumiałeś moich intencji (i treści posta) szkoda. nieważne, skupię się teraz tylko na ocenianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 23 Grudzień 2005 Share Napisano 23 Grudzień 2005 buahahaha Avanger ale zes wymyslil... dla najlepszych na swiecie? to to w takim razie jest dla najlepszych w polsce. co tu robisz? co ja tu robie? spadam z tad bo do najlepszych napewno sie nie zaliczam. a pracka EDENA fajna:) i gratuluje ze ja skonczyles :) a co z tamta pracka w podobnym klimacie od ktorej miales odpoczac kilka dni? juz z miesiac minal:P pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 wiecej niz miesiac chyba z 2 albo i wiecej ,nie dokacze jej dlatego ze jak teraz na nia patrze to mysle ze jak bym chcial poprawic wszystkie bledy to bym musial od nowa zaczac,nie ma sęsa;D wole produkowac nowe....dzieki za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 Też znalazłem prackę w podobnym klimacie:> Dylan Cole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 7 Marzec 2006 Share Napisano 7 Marzec 2006 oo ło niezle obydwie pracki cudo kklimacik jak z FarCry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi