Napisano 22 Grudzień 200519 l to moja pierwsza pracka zrobiona tabletem na pozcatku bylo ciezko sie oswoic z tym sprzetem ale teraz juz jest luz
Napisano 22 Grudzień 200519 l ha nie wiem dlaczego ale bardzo mi sie podoba !, ma taki super klimacik :D
Napisano 22 Grudzień 200519 l gratuluję - pracy, jak i cierpliwości, widzę że się udało ;] powodzenia w dalszej nauce imo mogłeś dać jeszcze jedne ciemne skały z prawej, ale to Twoja wizja technicznie: delikatne, załamane odbicia budynków by się przydały może
Napisano 22 Grudzień 200519 l bardzo ładna pracka :] kolorki miłe dla oka a całość ma taki fajny klimacik. :)
Napisano 22 Grudzień 200519 l Pierwsze co widze to jak sterylnie wyglada ten obrazek - a to przez to ze uzyles bialego koloru do jasnosci a czarnego do cieni. I to jest pierwszy blad. W czysty sloneczny dzien slonce jest piewrwszym zrodlem swiatala a niebieskie niebo drugim - i tego drugiego zrodla swiatal uciebie brakuje. Tu masz link do swietnego tutoriala na temat oswietlenia - mam nadzieje ze sie przyda http://www.itchy-animation.co.uk/light.htm Ponadto pracka ktora ma klimat podobny do twojej a na ktora warto zerkanac: http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=277184 Z pozytywow podoba mi sie pierwszy plan, morze i wyspy, budynki juz troche mniej. Powodzenia przy pracy z tabletem :]
Napisano 22 Grudzień 200519 l jak na 1 pracke zle nie jest nawet bym powiedzial ze jest dobrze....ale ogolnie tehnicznie pracka nie nalezy od najlepszych...ale wielki plus za taki obrazek w swieta:D
Napisano 22 Grudzień 200519 l Bardzo fajne i miłe dla oka, aż sie ciesze :) też niedługo bede miał tablet :)
Napisano 22 Grudzień 200519 l pierwsza pracka, bardzo dobrze. Dużo błędów ale wszystko do poprawienia:) trochę słabo zaznaczone plany i świało, hmm jest wszędzie i nigdzie:p. I tak na marginesie w pewnynm miejscu niebo nachodzi na budybnek:p ale spoko przecież to początek:D próbowałęś pracować na warstwach?
Napisano 22 Grudzień 200519 l Autor tak ale przez przypadek je polaczylem i w dodatku zapisalem pracka byla martwa to bylo w polowie drogi potem musialem sie niezle nameczyc zeby ja wogule ukonczyc
Napisano 23 Grudzień 200519 l oj to się musiałeś wnerwić:p ale jak widać wybrnołeś:), spoko, keep working
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor a dlaczego by nie? duzo ludzi tam wrzuca,przeciesz nie mozna sie ograniczac tylko do max3dpl
Napisano 23 Grudzień 200519 l może dlatego, że to forum dla najlepszych na świecie? ja się zdecyduję conajmniej za rok, pierwsza praca to lekka przesada (choć Tobie życzę szybszego expa)
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor tam kazdy moze wrzucac swoje pracki ,widzialem tam juz gorsze od mojej
Napisano 23 Grudzień 200519 l ale argument.... podoba mi się Twoja praca, ma klimat, ale pomyśl: 1. czemu niektórzy mistrzowie nie wrzucają tam swoich speedów, choć dostali rekomendacje pracy? 2. czemu chcesz iść za przykładem najgorszych?
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor sory nie wiedzialem ze tam pracki moga wrzucac tylko mistrzowie,ale tam na forum nigdzie nie ma tabliczki z napisem tylko dla mistrzow...nastempnym razem nie wrzuce
Napisano 23 Grudzień 200519 l chyba nie zrozumiałeś moich intencji (i treści posta) szkoda. nieważne, skupię się teraz tylko na ocenianiu
Napisano 23 Grudzień 200519 l buahahaha Avanger ale zes wymyslil... dla najlepszych na swiecie? to to w takim razie jest dla najlepszych w polsce. co tu robisz? co ja tu robie? spadam z tad bo do najlepszych napewno sie nie zaliczam. a pracka EDENA fajna:) i gratuluje ze ja skonczyles :) a co z tamta pracka w podobnym klimacie od ktorej miales odpoczac kilka dni? juz z miesiac minal:P pozdrawiam!
Napisano 23 Grudzień 200519 l Autor wiecej niz miesiac chyba z 2 albo i wiecej ,nie dokacze jej dlatego ze jak teraz na nia patrze to mysle ze jak bym chcial poprawic wszystkie bledy to bym musial od nowa zaczac,nie ma sęsa;D wole produkowac nowe....dzieki za komentarze