ognisty Napisano 22 Grudzień 2005 Napisano 22 Grudzień 2005 Pierwsze poważniejsze zabawy z Vrayem... modelowanie 30min, materialy i te inne o wiele wiecej ;D oceniajcie ;)
Master Kiełbaster Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 kawusia moja kochana... nie najlepiej to wyszło :(
candyman11 Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 No wlaśnie filiżaneczka i tależyk ładniusi ale kawusia brzydusia, jaśniutkie??? Pozdrawiam.
giorgione Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 dokładnie - to co napisali przedmówcy. Przydałaby sie ciemniejsa kawa z babelkami powietrza i dymem (no chyba ze to zimna kawa) :P
DraB Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Ta kawunia mi wygląda na zabarwioną na czarno wodę xD Popraw i bedzie spoksik. PS. "Nie oto, nie oto, nie oto..."
mkk3a Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 co to za pancerna filizanka? jest nawet grubsza niż uszko.... materiały leżą. w szczególności kawa i to złote zdobienie (pewnie mialo być złote, bo na takie nie wygląda). jeszcze najlepszy shader, to ten blat zdecydowanie za duży menisk i co to za mgielka nad filizanką? ani to para, ani nic... no i spodedek jakiś dziwny - chyba z innego kompletu, bo po co takie duze szpary? generalnie jako pracka to mi sie raczej nie podoba, ale jesli cos sie nauczyłes z v-raya to dobrze, bo to jest najwazniejsze :P
mr_marchew Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 "Złoto" nie wygląda na złocenia na porcelanie, ale na opaskę z prawdziwego złota. No a filiżanka rzeczywiście jakaś taka gruba. Mam wrażenie, że gdybym zajrzał pod spód, to znalazłbym napis "SPOŁEM" - tylko że w takim razie złocenie nie na miejscu, a porcelana za mało szara ;)
kliment woroszyłow Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Podoba mi sie materiał filizanki...i chyba tyle...wiekszośc juz ci powiedziano....a co do kawusi to lure zaparzyłeś:) Popraw to co przedmówcy napisali a bedzie dobrze.
Pawelkos Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Nie podoba mi sie a konkretnie: filizanka za gruba, material porcelny slaby, ten zloty pierscien wokol filizanki, kolor kawy
krzemian Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Kawa jakaś rozwodniona:) Poza tym filiżanka zdecydowanie za gruba
ognisty Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Napisano 23 Grudzień 2005 huh dzieki za krytyke - fakt faktem nie jest to mistrzostwo ale dopiero raczkuje w vrayu, a co do modelu, jest jaki jest, nie on mial byc atrakcja obiektu :D jak znajde czas to moze poprawie tu i tam
trident Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 niesmakuje mi tak kawa, bardziej wyglada jak herbata. Filizanka dobra
piotrek Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 Shaderki leżą... Ta filiżanka IMO powinna coś odbijąc, bo teraz zbyt matowa jest. Z takiej filiżanki to się chyba nie da pić - zbyt gruba, a jeśli nawet ktoś spróbowałby, to mam wrażenie, że przeciąłby sobie wargi... :]
DIDI Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 hmmm troche to lurowata kawka :D i jededno zasadnicze niedopatrzenie wlasciwie nie wiem jak mogles to przegapic........... GDZIE FAJEK ??:D nie a tak to mi sie podoba
ofca Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 maly OT....nie zapachnialo wam przez pierwsze kilka postow reklama "hei" ? hyhy
Rekomendowane odpowiedzi