nonejm Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 hmm zastanawialem sie czy to wrzucac wogole tutaj ale dobra;p jest to efekt proby nauczenia sie grafiki wektorowej w corelu. takie cos. do tej pory moje umiejetnosci w 2d ograniczaly sie do robienia jakis textur i tyle. pozdro =]
polka dot Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 mi się napis na górze najbardziej podoba :)
Vorek Napisano 23 Grudzień 2005 Napisano 23 Grudzień 2005 ....jak na corela.... to ladnie chyba nie za dużo miałeś z tym programem doczynienia ;) Obrazek płaściutki, brakuje mu głębi i ogólnej formy. Panna wygląda raczej nieciekawie, nieproporcjonalnie i old-schoolowo :) Dużo pracy jeszcze Cię czeka, wbrew pozorom i tym co ogólnie ludzie uważają wektor to naprawdę potężne narzędzie, którego Ty możliwości nie wykorzystałeś w pełni. Ale w sumie jeżeli traktować to jako wprawkę / wstęp do posługiwania się narzędziami Corela to ok. Teraz pora dopracowywać warsztat :) Pozdrawiam
-Pa6L0- Napisano 24 Grudzień 2005 Napisano 24 Grudzień 2005 nie na widze robienia w wektorze i dlatego masz u mnie uznanie
Rekomendowane odpowiedzi