OMAM Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Witam Bitewników pierwszy pomysł: zdeformowane dziecko kulące się przed pękną ale żłą matką(Dzwonnik z Nterdam). Pomysł drugi: lustro a pojego dwóch stronach dwie postacie,jedna piękna i spokojna druga wściekła i brzydka(mr Hyde & dr Jekyll). dobra tematy zaklepane Życze powodzenia wszystkim zmagającym się z własnymi słabościami. edit: Troszeczke się namieszało więc czas odmieszać. Temat ostateczny: kobieta trzyma dziecko na kolanach które natura obdażyła wieloma wadami genetycznymi, oboje odbijają się w lustrze które pokazuje charakter matki(bestia) i nature dziecka (piękna) Edit: nowy temacik się wkradł z orginalnym tytułem "NOSFERATU" :).Klasyczna scena kiedy to na piękną niczego nie świadomą kobiete w mroku czai się straszny wapirrrro w postaci samego kszięcia zła, Drakuli.
mkk3a Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 witam chyba zdecydujesz sie na pierwszy, bo drugi ja zaklepałem już 2 dni temu :P tzn. osobiscie nie mam nic przeciwko, ale jakos odniosłem wrazenie, ze nie mogą miec 2 osoby tych samych tematów. poczekaj na jakiegos modka, oni sie na tym lepiej znają...
OMAM Napisano 27 Grudzień 2005 Autor Napisano 27 Grudzień 2005 mkk3a: Ten pierwszy temat to nie świadomie zdublowałem,dopiero teraz odwiedziłem twój wątek.Z góry przepraszam.To czas na edytowanie pierwszego postu.
Drakula Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 mkk3a - a ja zaklepalem bardzo podbny 24 grudnia :] me be da masta :D
Leru Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 OMAM -> w regulaminie nie ma nic o tym, że muszą być wszystkie tematy różne więc tu nie ma restrykcji :) witam i powodzenia życzę
Simple_man Napisano 27 Grudzień 2005 Napisano 27 Grudzień 2005 Matka z dzieckiem na kolanach... hmmm. nie wiem czemu z miejsca przychodzi mi na myśl ikonografia katolicka. Matka boska i chrystus. A z twojej perspektwy można by zrobić z tego niezły motyw. Owszem może i obrazoburczy ale za to mający wiele płaszczyzn interpretacyjnych.
OMAM Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 tyle co udało mi się wymyśleć jeśli chodzi o twarz dziecka http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/uur67ung9hc12ns6.html tak mniej więcej praca ma wyglądać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d4sjy5od9rjwezct.html atp wip z pracy nad twarzą mamy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/19us77ibkvx9p35q.html
emenemsbis Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 ooo...fajnie sie zapowiada!naprawde niezle!
OMAM Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Napisano 30 Styczeń 2006 Zabrakło mi zapału i chęci do powyższej pracy, niema pomysłu ani na tło ani na ustawienie postaci nie wspominając już o kolorze . Tak więc zabrałem się za nowe przedsięwzięcie pod tytułem „Nosferatu’’
Mkaszpir Napisano 31 Styczeń 2006 Napisano 31 Styczeń 2006 pomysł przewrotny :) czekam na więcej detali.
OMAM Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Napisano 31 Styczeń 2006 Jeszcze jedna wariacja na temat nosferatu a raczej jego ofiary. i jeszcze jedna wariacja kolejna
OMAM Napisano 1 Luty 2006 Autor Napisano 1 Luty 2006 Z powyższych konceptów wybrałem trzeci, a tak to się dalej będzie rozwijało. Szkic który będzie podstawą pracy
OMAM Napisano 2 Luty 2006 Autor Napisano 2 Luty 2006 Tak sobie postanowiłem że raz dziennie wrzuce to co udało mi się nabazgrać, chyba że nic nie nabazgram to wtedy nie wrzuce.
lolipop Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 fajne szkice.te zeby troche dziwnie wygladaja. gdy zamknie szczeke to te dolne kly wbija mu sie w nos;).//kompresuj te obrazki.
emenemsbis Napisano 2 Luty 2006 Napisano 2 Luty 2006 radze poprawic ulozenie glowy...tzn...sprobuj sie tak polozyc jak piekna, takie ulozenie glowy jest awykonalne. zeby mogla tak wypiac piers do przodu...albo do gory, zalezy od punktu widzenia;) to nie moglaby nadal miec ja ulozona rowniutko na podlodze - glowa bylaby wygieta na maksa, mozna ja nawet praktycznie na glowie postawic;) chociaz moge sie mylic...:)ale jak zwykjle ja tylko chcialam dobrze;)
OMAM Napisano 3 Luty 2006 Autor Napisano 3 Luty 2006 lolipop: ząbki to taka inwecja artystyczna:) , ale niektóre gatunki węży mają podobny problem. Obrazki, zrobie z nimi pożądek. Emenemsbis: Tak, główka niewiasty zostanie skorygowana podczas pracy,dzieki.
OMAM Napisano 4 Luty 2006 Autor Napisano 4 Luty 2006 powoli do przodu. Szkic pięknej A to piękna i bestia
Miśko Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 Niepodoba mi sie klatka piersiowa i talia tej kobiet, pozatym raczej ok:)
emenemsbis Napisano 4 Luty 2006 Napisano 4 Luty 2006 cos biust sie nienaturalnie zachowuje...jesli jest tak wygieta, to biust bedzie sie bardziej kierowal w strone twarzy i na boki niz tak jak jest teraz...chyba ze ma nieudolnie wstawione silikony;) popros swoja dziewczyne,siostre czy kogo tam chcesz niech ci popozuje,zobaczysz roznice;)
Rekomendowane odpowiedzi