Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

:] No fajny krzywy usmieszek - mam nadzieje ze zamierzony :] Pokzauj siateczke i rozjasnij troche bo przynajmniej u mnie - ciemnica za duza.

Napisano

Witamy na forum :)

Chyba z makijażem nieco przesadziłeś, pokaż model bez tekstur / włosów, najlepiej siateczkę low-poly. Co do samego konceptu to napisz coś więcej: co to za miasto, co to za chłopak ? po co on tam stoi, czemu miasto jest zniszczone ? itp. Jeżeli dokładnie nie wymyśliłeś takiej historii to warto, bo to bardzo pomaga :)

Pozdrawiam

Napisano

to jest chlopiec?? nigdy bym na to nie wpadł... co prawda długie włosy jeszcze o niczym nie przesądzają, ale jeszcze ma ten makijaż i w ogóle...

Napisano
  • Autor

Tak to jest chlopiec, mial byc mroczny bo pracka w calosci ma sugerowac ze to on zniszczyl miasto, no a ten makijaz jest celowo, bo jak pisalem ma byc cos w stylu manga, czy jrpg'ow

model5ur.png"]model5ur.png[/url]

Napisano
no a ten makijaz jest celowo, bo jak pisalem ma byc cos w stylu manga, czy jrpg'ow

No tak tylko że to nie wygląda jak makijaż ale jakby miał w głowie wycięte dziury prowadzące do samych Piekielnych Wymiarów :)

Napisano
  • Autor

;) zapomnialem napisac ze nie dalem jeszcze galek ocznych, jak je zrobie powinno wygladac lepiej

Napisano

Coś w stronę laleczki Chucky to chyba idzie. Jeszcze nóż, ulica, trochę krwi i będzie ok;)

Napisano
  • Autor

Oczki sie zrobi, ale te wlosy Bleee, trudno mi opanowac nowe czasteczki blendera, wczesniej nie bylo takiej mozliwosc wiec robiac te wlosy jednoczesnie sie ucze ;)

Napisano
  • Autor

Staralem sie poprawic wlosy i wyszlo mi cos takiego

rakharaface2jc.th.jpg

rakharaface7ys.th.jpg

Napisano
  • Autor

Kolejny update wiem ze musze poprawic mapowanie, oczy, dziwne usta, i mega badziewny pieprzyk ktory odbija swiatlo:), musze tez cos zrobic z tym tatulazem bo wyglada malo.....no w kazdym razie zle wyglada.

Sorki ze napisalem post pod postem, ale komentujcie bo nie wiem co poprawiac

rakahraface29eu.th.jpg

Napisano

krawędź ust jest zbyt ostra

o oczach chyba sam wiesz

włosy takie rzadkie

brwi od tekstury nie są tam gdzie brwi od modelowania, zwłaszcza z jej prawej strony to widać

ale już jest ciut lepiej niż w poprzednich postach

Napisano
  • Autor

No ja chyba zwariuje znow brak komentow:)

kolejny update

e1xfbnbhokt6c4nr.jpg

Napisano

Co do włosów :) moze spróbuj jakimś pluginem np shag hair albo hair fx fajne efekty można uzyskać co do reszty wydaje mi sie że rzensy nienadają się tzn niema ich :P jest tylko tekstura która niezda egzaminu i oczywiście to samo brwi. Daj zbliżenie na ręce bo coś mi niepasuje al;e jeszcze niewiem co dokońca może mi sie zzdaje :p fajny płaszczyk ale buty mi sie chyba bardziej podobają :p niewiem jaki jest twój pomysł na tą prace ale wydaje mi sie zebyś zmienił troszke go bo jeżeli chodzi o koncepcje to ta kobitka lepiej by wyglądała na tle jakiegos miasta mistycznego wtedy pasował by tatuaz ale wtedy ubiór musiał byś też zmienić napisz coś o sceneri którą zamierzasz wykonać bo niemam jakoś wizi tego :p

Napisano
  • Autor

koncept jest taki

http://images3.fotosik.pl/11/8996oyv0wk4jhi0r.jpg

te pomieszczenie to katedra albo kaplica, jest stara i zapuszczona i zniszczona ta postac z gunem to ta babka ktora wlasnie koncze, mozecie sie smiac z rysunku bo nie ja go rysowalem:)

O bym zapomniał jesli chodzi o te pluginy to mi sie nie przydadza bo pracuje na blenderze

pozdro

Napisano

koncept ciekawy choc malo czytelny.. ale rozumiem ze to tylko "poglądowo".. no nic, myślę że wyjdzie ciekawie.

powodzenia :)

Napisano

teraz juz rozumiem dlaczego taki ubiór :p powodzenia w pracy ale mówie powaznie spróbuj plugina do włosów hair fx jest fajny shag hair to prawie to sam o :p

Napisano
  • Autor

Chetnie bym sprubowal tego plugina, ale powturze JA pracuje na sofcie zwanym Blender, a wlosy wygladaly by lepiej ale jeszcze nie opanowalem do konca blenderowych czasteczek, pewnie puzniej jeszcze cos wykombinuje:)

ale narazie musi zostac tak jak jest, co do rzes i brwi to masz racje poprawie

Yea wreszcie jakies komenty :D

Napisano

muszę przyznać, że dotychczas wyglądało kupiasto, ale ostatnie renderki bardzo miłe :) więc pracuj pracuj bo się rozgrzewasz i to widać :)

Napisano

Moze ja się nie znam ale sądze iz gosc którego robisz jest z twarzy podobny za bardzo do kobiety :/ no i klatka piersiowa troche za chuda jak na męzczyzne. texturki ubioru git.

Napisano
  • Autor

Pisalem wczesniej......albo i nie pisalem:) ze koncept sie zmienił, to juz nie jest mezczyzna, na poprzedniej stronie przedstawilem przeciez koncept:\

Napisano

czyzbys sie inspirowal taka gierka jak The six Horseman of the Apocalypse , jednak zaniechali produkcji tej fajowej gierki:/ powodzenia

Napisano
  • Autor

hmm nie wzorowalem sie na tej produkcji, nawet o niej nie slyszalem, ale poszukam w sieci screenow skoro mowisz ze moja scena ma cos wspolnego z ta grą to moze cos podpatrze:)

Napisano

nawet mi sie podoba ... ale tekstury beda zmienione czy to ostateczne?

Napisano
  • Autor

Pewnie jeszcze zmienie tex, narazie wywaliłem ze sceny te krzaki bo jakos chyba nie pasują do reszty, poprawiłem tez podłoge, ale update'a dam nieco puzniej jak zrobie wiecej

Napisano
  • Autor

No i jest update, zrezygnowalem z tych krzakow zamiast nich zrobilem poprostu sciane:) poprawilem tez podloge, napiszcie czy lepiej, co dodac a co poprawic.

97s64heo6l2cvhwd.jpg

Napisano
  • Autor

Cos komentow malo;) Po raz kolejny przekonalem sie ze windows jest dziwny, bo znikla mi w tajemniczych okolicznosciach partycja, na ktorej byla scenerja, nie bede robil nowej, dopracuje troche postac zrobie tlo i dam do ukonczonych bo juz za dlugo robie tą pracke, narazie ocencie postac w zasadzie to juz ja oceniliscie ale tym razem jest i mieczyk.

1sjarlu6e7xay0n9m.jpg

Napisano

niezła pracka i like it :) ale uwarzam że miecz niepasuje do stroju bardziej jakaś broń palna :p pozdro

Napisano
  • Autor

Pracka skonczona jak kogos to interesuje to zapraszam do Finished works :)