Napisano 27 Grudzień 200519 l Tytuł mojej pracy odnosi się do sposobu, w jaki postaram się zinterpretować temat: "Piękna i Bestia". Na początek zdradzę, że będzie to obraz wielkiej bitwy: artyści i matka natura kontra zniszczenie...:) Edited: Zmiana koncepcji. Pierwszy pomysł jaki mi się nasunął zastanawiając się nad tematem "Piękna i Bestia" był prosty. Ot Ziemia i człowiek. Jest piękna, jest i bestia. Później zastanawiałem się nad sposobem w jaki to przedstawić. Od początku wiedziałem, że Ziemia nie może być w kształcie kuli, a człowiek w swojej postaci. I tak wpadłem na inny pomysł, by przedstawić walkę pomiędzy matką naturą i artystami, a zniszczeniem. W mojej obecnej koncepcji pozostała tylko natura i zniszczenie. I tak już chyba zostanie. :) Aktualna wersja (22.02.2006 r.): [ATTACH]31393[/ATTACH]
Napisano 27 Grudzień 200519 l Witamy na forum Pomysł ruszający wyobraźnią, nie powiem. Jestem ciekawy Twojej wizji :) Problem może być z tym czy interpretacja nie jest zbyt "dowolna" i nie odbiega zabardzo od założeń tematu.. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor Wszystko zależy od tego czy uda mi się dobrze przedstawić to, co mi chodzi po głowie:) Również pozdrawiam:)
Napisano 27 Grudzień 200519 l kednopser -> witam na forum i w Bitwie :). Myślę, że z interpretacją nie będzie kłopotu ponieważ każdy w Bitwie może (ba! powinien) zamieścić krótki komentarz na temat swojej pracy. Tam będziesz mógł zamieścić swoją interpretację powodzenia
Napisano 30 Grudzień 200519 l Autor I tak też zrobię Leru:) Wrzucam to co do tej pory zrobiłem, czyli moje pierwsze podejście do tematu. Powoli zaczynam "rzeźbić". :) [ATTACH]28191[/ATTACH]
Napisano 3 Styczeń 200619 l Autor Wczoraj wieczorem zmieniła się moja koncepcja. Jest mniej "dziwna", tak myślę... [ATTACH]28450[/ATTACH]
Napisano 3 Styczeń 200619 l pomysł żeczywicie daje pole do popisu. Jestem ciekaw jak stworzysz inne stworki, jak narazie "piękna" prezentuje się sympatycznie:)
Napisano 5 Styczeń 200619 l Autor Niestety chyba trochę Cię rozczaruje Pablonardo, bo zrezygnowałem ze "stworków" jako takich;) Uważam, że przez stworki, które rzeczywiście zamierzałem wsadzić, praca straciła by na wymowności.
Napisano 5 Styczeń 200619 l Autor Kolejna aktualizacja. Zaczyna się zabawa w detale... [ATTACH]28603[/ATTACH]
Napisano 8 Styczeń 200619 l Autor Ale cisza w moim wątku... Tylko jak ja mam tę ciszę rozumieć? Kolejna aktualizacja: [ATTACH]28766[/ATTACH][ATTACH]28767[/ATTACH]
Napisano 16 Styczeń 200619 l Autor Dzięki za komentarz do mojej pracy... rzadko mam okazje takowe czytać ;) Psychodeliczne tak? Hmmm... widziałem większe psychodely... [ATTACH]29216[/ATTACH]
Napisano 22 Styczeń 200619 l Autor Wahania nastroju.. może wrócę do poprzedniej wersji... albo do następnej... [ATTACH]29522[/ATTACH]
Napisano 22 Luty 200619 l cisza-jakoś słobo było Cię widać od co. kolorki całkiem całkiem-ale jak na ten temat chyba za słabe?
Napisano 22 Luty 200619 l ej no nie załamuj się :) ja tam pierwszy raz w bitwie- przecież to tylko zabawa
Napisano 22 Luty 200619 l Autor To była ironia ;) Zabawa, oczywiście, ale człowiek chciałby usłyszeć coś więcej niż "psychodeliczne", "słabe". Pozdrawiam
Napisano 22 Luty 200619 l psychodeliczne nie musi wcale byc negatywnym słowem-zalezy od punktu widzenia i gustu