Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

ha pierwszy jestem

Mam zamiar zrobić Grafikę przedstawiajaca ostrzał ziemi z kosmosu przez obcą cywilicację. Armada statków wystrzeliwująca bomby i rakiety. Eksplozje na zemi sięgające granic atmosfery itd...

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wcale nei jestes pierwszy pierwszy byl gotham :) hmm pomysl niezly wynonywuj :D

Napisano
  • Autor

taki wstepny rysunek. Rozmieszczenie, planuje scene.

bitwa2d.jpg

Napisano

Witamy pierwszego odważnego.

Pomysł nie jest orginalny ale jak go dobrzę zrealizujesz może być naprawdę git.

PoWoDZoNKA życzę [winko]

Napisano

dobre bedziesz malowac na kompie ? czy normal

PS. haha narysuj stacje mir jak rozwala ja ten duzy statek :D

Napisano

Hehe jestem ciekaw jak to zrobisz myszka:] Cos malo narazie jest zgloszen do bitwy:) Narazie masz 1 miejsce:]

Napisano

Moze warto przypomniec ze technika wykonania dowolna, wiec nie trzeba koniecznie i wylacznie malowac.

powodzonka w bitwie.

Napisano

No no, w końcu sie zaczęło :D:D

Zobaczymy co z tego pomysłu wyjdzie.

Życzę powodzenia

Giorgione

Napisano
Originally posted by Synuś

Hehe jestem ciekaw jak to zrobisz myszka:] Cos malo narazie jest zgloszen do bitwy:) Narazie masz 1 miejsce:]

Heh a od czego sa Tablety graficzne,

a tak z innej strony ciekawie by to wygladalo... chyba ze ktos umie (prosze o linki :) )

pracka sie ciekawie zapowiada,

pozdrawiam [heej]

Napisano
  • Autor

powstaje sobie statek w gimpie, tylko burak gimp se zwisnął i ostał się tylko ten jpg. Będe musiał na tej warstwie działac chyba :(

Usiłuje połączyć sylwetne wieloryba i skorpiona. Jak to widzicie??

statek.jpg

Napisano

bardzo pozytywnie - zwłaszcza, że na avatarze masz \"I love earth\" :)

Napisano
  • Autor

a co tam, raz sie zyje. Mam albumy chrisa fossa i p[atrze jak oni te statki malują :-)

Napisano
  • Autor

Walcze z tym statkiem, kolejne podejście, tym razem rysunek narysowałem odręcznie i zeskannowałem do kolorowania.

statek1-2.jpg

Napisano

hehe statek z klimatow STAR-WARS........

narazie dobry szkic............tylko pokoloroj dobrze.........[piwo]

Napisano

widze ze praca idzie do przudu. dodaj moze jakies zadrapania, zerwana farbe, bród zey bylo widac ze to ni pierwsza potyczka tych statków.

Napisano

Powiedzmy, że tak. Powinienieś poprwić troche kontury i zrobić coś z kolorami, bo narazie wygląda jak rysowane kredkami.Dodaj pare ostrych kresek, troche kontrastowej bieli i czerni, niech to bardziej przypomina metal, niż papier.

Poza tym popracuj jeszcze nad ogniem, powinien być żywszy, bardziej \"ognisty\" więcej czerwieni i żółci, u wylotu daj troche bieli i popracuj smugiem, a napewno się uda:)Narazie wygląda to fajnie:)

Napisano

ehhee !!!!

Bardzo fajny stateczek , choc mi przypomina bardziej odwlok skorpoina , ale czy to wazne grunt ze jest fajny . Zaś co do tego ze wyglada to jak rysowane kredkami , to moze warto pójśc w tym kierunku , bedzie odważnie i orginalnie . Nie wszystko musi być jak real :D

powodzonka

Napisano

Pomysł fajny , statek też , jeżeli chodzi o kolory to wpełni zgadzam się z tiger\'rem,

i trochę więcej detali na statku , a efekt końcowy będzie super[piwo][piwo][piwo]

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności