Laser Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 ha pierwszy jestem Mam zamiar zrobić Grafikę przedstawiajaca ostrzał ziemi z kosmosu przez obcą cywilicację. Armada statków wystrzeliwująca bomby i rakiety. Eksplozje na zemi sięgające granic atmosfery itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 wcale nei jestes pierwszy pierwszy byl gotham :) hmm pomysl niezly wynonywuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 no to powodzena zycze powodzenia[heej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2003 taki wstepny rysunek. Rozmieszczenie, planuje scene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 25 Lipiec 2003 Share Napisano 25 Lipiec 2003 Witamy pierwszego odważnego. Pomysł nie jest orginalny ale jak go dobrzę zrealizujesz może być naprawdę git. PoWoDZoNKA życzę [winko] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 no pierwszy odważny. brawo. czekam n updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 dobre bedziesz malowac na kompie ? czy normal PS. haha narysuj stacje mir jak rozwala ja ten duzy statek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 Hehe jestem ciekaw jak to zrobisz myszka:] Cos malo narazie jest zgloszen do bitwy:) Narazie masz 1 miejsce:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 fajnie fajnie tylko wiecej stateczków daj[rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 Moze warto przypomniec ze technika wykonania dowolna, wiec nie trzeba koniecznie i wylacznie malowac. powodzonka w bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 No no, w końcu sie zaczęło :D:D Zobaczymy co z tego pomysłu wyjdzie. Życzę powodzenia Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 Ciekawy pomysł... Powodzenia Na zachętę sceen z HOMEWORLD\'a 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 Originally posted by Synuś Hehe jestem ciekaw jak to zrobisz myszka:] Cos malo narazie jest zgloszen do bitwy:) Narazie masz 1 miejsce:] Heh a od czego sa Tablety graficzne, a tak z innej strony ciekawie by to wygladalo... chyba ze ktos umie (prosze o linki :) ) pracka sie ciekawie zapowiada, pozdrawiam [heej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 dzieki za komentarze:) Biore sie do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 rodzi sie ziemia.... aby zginąc?? hehe narazie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 te statki ti zabardzo ludzkie, zmienie je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 powstaje sobie statek w gimpie, tylko burak gimp se zwisnął i ostał się tylko ten jpg. Będe musiał na tej warstwie działac chyba :( Usiłuje połączyć sylwetne wieloryba i skorpiona. Jak to widzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 bardzo pozytywnie - zwłaszcza, że na avatarze masz \"I love earth\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 a co tam, raz sie zyje. Mam albumy chrisa fossa i p[atrze jak oni te statki malują :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 Walcze z tym statkiem, kolejne podejście, tym razem rysunek narysowałem odręcznie i zeskannowałem do kolorowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 hehe statek z klimatow STAR-WARS........ narazie dobry szkic............tylko pokoloroj dobrze.........[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 widze ze praca idzie do przudu. dodaj moze jakies zadrapania, zerwana farbe, bród zey bylo widac ze to ni pierwsza potyczka tych statków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czensi Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Fajne kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 4 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2003 mało czasu mam więc i update mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 4 Sierpień 2003 Share Napisano 4 Sierpień 2003 Powiedzmy ze ładne......czekamy na wiecej......:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 kolejny update, czy w dobrą stronę ide ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 Powiedzmy, że tak. Powinienieś poprwić troche kontury i zrobić coś z kolorami, bo narazie wygląda jak rysowane kredkami.Dodaj pare ostrych kresek, troche kontrastowej bieli i czerni, niech to bardziej przypomina metal, niż papier. Poza tym popracuj jeszcze nad ogniem, powinien być żywszy, bardziej \"ognisty\" więcej czerwieni i żółci, u wylotu daj troche bieli i popracuj smugiem, a napewno się uda:)Narazie wygląda to fajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yataryba Napisano 11 Sierpień 2003 Share Napisano 11 Sierpień 2003 ehhee !!!! Bardzo fajny stateczek , choc mi przypomina bardziej odwlok skorpoina , ale czy to wazne grunt ze jest fajny . Zaś co do tego ze wyglada to jak rysowane kredkami , to moze warto pójśc w tym kierunku , bedzie odważnie i orginalnie . Nie wszystko musi być jak real :D powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anderton Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Pomysł fajny , statek też , jeżeli chodzi o kolory to wpełni zgadzam się z tiger\'rem, i trochę więcej detali na statku , a efekt końcowy będzie super[piwo][piwo][piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi