7demon Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Witam. O to mój drugi samochód. Prosiłbym o wyrozumiałość przy ocenie. Tworze wszystko w 3D studio 7 i renderuje w mental ray. Reszta zdjęć na tej stronie jest tez tam zdjecie mojego pierwszego samochodu.
Gedeon Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Ogólnie całkiem nieźle ale model ma wiele błędów na przykład niektóre krzywizny na bocznych oknach...
Kr3tz Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Miniaturki super, model troche mniej. Ale jak na drugi model to calkiem calkiem.
javor Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 popraw felge i opone bo są tragiczne :P i troche wyklep blachy
sysol Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 pociesze CIE tak, że BMW wcale nie jest łatwym modelem!! popracuj troche a będzie dobrze !! pozdrawiam
mrkrzysiek Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 samochód posiada sporo błędów konstrukcyjnych, w sumie mi jakoś to mało przypomina BMW niema co musisz poprawić błędy a czeka Cię sporo poprawek
7demon Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 w sumie mi jakoś to mało przypomina BMW Tu są prawdziwe zdjęcia tege BMW klik Dla mnie ten samochód jest podobny bo tego na zdjeciach, ale to oczywiście twoje zdanie.
tomeus Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 No w sumie to przsypomina BMW :) Całkiem ładne, popraw troche bleache z boku bo jakoś dziwnie wygląda.
mrkrzysiek Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 no dobra ogólnie można się domyśleć ze to BMW ale tylko po światłach i wlotach - popraw maskę u ciebie ona za szybko opada, linia boczna u ciebie niema tego wgniecenia tuz pod tą linią, słupek ma zły kształt powinien być wypukły a nie taki prosty, przedni zderzak jest zbyt krzywy i brakuje tego rowka zaznaczyłem na niebiesko a to co zaznaczyłem na zielono jest zacieknie przynajmniej takie sprawia wrażenie, nadkole to co zaznaczyłem powinno być grubsze. P.S. nie musiałeś pokazywać zdjęci bo wiem jak wygląda ten samochód i lepiej ty się przyjrzyj tym fotkom bo ty sam musisz zobaczyć swoje błędy bo jest ich jeszcze dużo więcej:D
7demon Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Napisano 29 Grudzień 2005 popraw troche bleache z boku Tzn jakie błedy czy możecie je jakoś zaznaczać żebym wiedzial o co wam chodzi. Wiem, że jest ich dużo więc nie powinno być problemu z ich odszukaniem ale może wy widzicie więcej. Dzięki.
7demon Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 Poprawłem kilka błedów. Wiem, że jeszcze ich zostało, ale nie mam czasu ostatnio.
Rekomendowane odpowiedzi