biterman Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Podajcie jakieś stronki z teksturami... Np. Trawy, ziemi, scian... Może jakąś stronke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=1466 troche stare, ale raczej wiekszosc z tego chodzi:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 możnma też zakupić total textur:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biterman Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 a ile on kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 US-$641(normally $855) EUR-€473 (normally €630) UK-£326 (normally £435) za wszystkie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 29 Grudzień 2005 Share Napisano 29 Grudzień 2005 Oczywiście można kupić jedną płytkę, na której znajdują się tekstury dotyczące jednego "zagadnienia" np. "trees & plants", "ancient civilizations" etc. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biterman Napisano 29 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2005 heh chyba jednak poszukam jakieś na necie :P Wiecie dopiero się ucze. Dzisiaj mi się udało fajny stolik zrobić :P Ze szkła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilinek Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Witam!! Dopiero zapoznaje się z programem 3ds max. Możecie mi powiedzieć jak np. pokryć texturą (ściągniętą z neta) ścianę bo jakoś sobie nie radzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Tyle zmian dobrych a moderowanie pierwszych 10ciu postow dalej lezy :] Patrz na date ostatniego postu zanim o cos zapytasz i to jeszcze tak o... dziwnie http://www.google.pl albo help maxa ci pomoze aa i faq na stronie to podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Czy mi sie zdaje, czy odkopales watek z przed 3 lat? O,o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilinek Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 nie wiem znalazłem na google i nie patrzyłem na daty. Ale zamiast komentować to udzielilibyście porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilinek Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Nie patrzyłem na jakieś tam daty. A zamiast komentować to napisalibyście co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 temat z 2005 znalazles a takiej prostej odpowiedzi nie mozesz ?:] poszukaj sobie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maver. Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 I właśnie to mnie denerwuje , w takich ludziach jak wy, forum nie jest stworzone tylko , by popisywać się swoimi zdolnościami , ale by pomagać innym , tu widać wasze podejście : poszukaj sobie! jak nie chcesz pomagać to nie pisz, nie szkoda ci czasu ?Wiem jest opcja szukaj na forum ,ale jeśli bilinek nie mógł znaleźć tego tematu , to od razu trzeba na niego naskoczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 I właśnie to mnie denerwuje , w takich ludziach jak wy, forum nie jest stworzone tylko , by popisywać się swoimi zdolnościami , ale by pomagać innym , tu widać wasze podejście : poszukaj sobie! jak nie chcesz pomagać to nie pisz, nie szkoda ci czasu ?Wiem jest opcja szukaj na forum ,ale jeśli bilinek nie mógł znaleźć tego tematu , to od razu trzeba na niego naskoczyć?? a co się dziwisz jak takie durne pytania są co kilka dni a odpowiedzi na większość z nich znajduje się na forum i niby wyszukiwarka nie działa dziwne bo mi po wpisani w nią wyskoczyło to http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=21725 bardzo ciekawe czemu innym nie dział :) a ty specjalnie się rejestrujesz by się pożalić jacy to my jesteśmy źli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 1 Lipiec 2009 Share Napisano 1 Lipiec 2009 Czy mi sie zdaje, czy odkopales watek z przed 3 lat? O,o Kto wypełni formularz do księgi rekordów Guinessa? O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 I właśnie to mnie denerwuje , w takich ludziach jak wy, forum nie jest stworzone tylko , by popisywać się swoimi zdolnościami , ale by pomagać innym , tu widać wasze podejście : poszukaj sobie! jak nie chcesz pomagać to nie pisz, nie szkoda ci czasu ?Wiem jest opcja szukaj na forum ,ale jeśli bilinek nie mógł znaleźć tego tematu , to od razu trzeba na niego naskoczyć?? Czy uważasz się, za wybrańca, któremu wszyscy muszą pomagać? Chcesz pomocy, szanuj czas tych, którzy Ci jej mogą udzielić. Ale bilinek nawet nie chce czytać forum, więc skoro nawet on nie chce sobie pomóc to dlaczego wszyscy inni mają to robić? mrkrzysiek poświęcił mu swój czas i przeszukał za niego forum, bo z lenistwa nie chciało mu się nawet tego zrobić. I to właśnie Cię zdenerwowało — to że nikt za kogoś tego nie zrobi. — Zanim zapytasz, poszukaj na forum — Podziękuj, bo się Tobą zajmują, a wcale nie muszą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maver. Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 (edytowane) Nie szkoda wam czasu? Napisanie tej wiadomości zajmuje wam więcej czasu niż odpowiedz na pytanie. mrkrzysiek - jeżeli znalazłeś link tak szybko to czemu nie pomogłeś koledze ?? Sami popatrzcie na siebie i wasze podejście do innych ... po co pomagać lepiej go zbesztać, niech poszuka i się nauczy. Szkoda słów... infected - masz racje mrkrzysiek poświęcił mu swój czas i chwała mu za to , ale sam często kożystajac z wyszukiwarki znajduje tematy majace 100 stron , przeszukanie tego zajmie dużo czasu , może trzeba pomysleć nad ulepszenim opcji szukaj? Edytowane 2 Lipiec 2009 przez Maver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Idąc tym tokiem myślenia - po co szukać skoro mrkrzysiek lub ktoś inny może to zrobić za nas. Dlaczego innych stać chociażby na krótką wzmiankę — „szukałem ale nie znalazłem”, albo „znajduję nie to co trzeba” — tym bardziej, że pytanie jest tak trywialne jak to gdzie podziały się strzałki transformacji w 3ds i jest na nie wiele odpowiedzi. Również w helpie. — „jestem początkujący” — używam helpa — Zanim zapytam, poszukam na forum (bo podstawowe wiadomości znajdę szybciej niż się doczekam odpowiedzi) Jak wstawić teksturę? Cały tutorial? Można napisać konkretnie? Można. Mam problem ze znalezieniem jej w edytorze, albo nie widzę jej we viewporcie itp. Ale po co tracić czas. Niech inni się domyślają. I to jest to do czego zmierzam. Sam nie chcę sobie pomóc. Inni zrobią to za mnie — ale wcale nie muszą — jak ktoś tego nie rozumie - pisze potem [...] A zamiast komentować to napisalibyście co i jak. [..] Na szczęście nikt nic nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Nie szkoda wam czasu? Napisanie tej wiadomości zajmuje wam więcej czasu niż odpowiedz na pytanie. wczesniej sobie dalem spokoj, ale teraz sie nie powstrzymam :) A tobie nie szkoda czasu? juz dwa posty z twojej strony, ktorych napisanie zdecydowanie jest dluzsze niz udzielenie gosciowi odpowiedzi :) niech poszuka i się nauczy mniej wiecej tak sie uczylem. Uzywanie googli albo manuala programu nie jest czynnoscia grozaca smiercia lub kalectwem, mozna spokojnie robic to samemu bez asekuracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 To napiszę jeszcze jeden. Przyznam się szczerze, że nie wieszczę i nie jestem jasnowidzem, więc do tej pory nie wiem o jaki problem z teksturowaniem chodzi. A może być ich bardzo bardzo dużo rozmaitych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi