Pablo Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 witam, hmm ja i 2d?:D:D hehe...ale chce sprobowac...wkoncu dzieki bitiwe mozna sie duzo anczcuzyc...mam nadzieje ze i w 2d sie sie cezgos naucze :))...nad 3d narazie zostawie spokoj...a co do 2d i tematu..bedzie to po prostu meteor ktory juz uderzyl w ziemie....duzo wybuchow itd... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 hmmm pozyjemy zobaczymy.... Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 26 Lipiec 2003 Share Napisano 26 Lipiec 2003 Pablo, prosze cie nie odchodz od 3d :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Łoł Pablo 2D bardzo jestem ciekaw jak to ci wyjdzę. Tylko skończ obie bitwy ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 jasne ze skoncze :))) a tutaj baaaardzo wcezszne stadium Ziemi... na razie chce namalowac konktynenty , pozniej chmury,potem mteor i na koonuc cale zamieszanie zwaizane z tym meteorem... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 No no no czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Pablo, atakujesz na wszystkich frontach, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 Originally posted by biglebowsky Pablo, atakujesz na wszystkich frontach, powodzenia BIG...staram sie :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 ...poczatki chmur i meteoruu.... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 no ladnie nawet..ttlko zrub jeszcze jakaos smuge za ta kometa ogon czy tam warkocz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 Edziu zrobi sie , ale dopiero pod koniec, na razie chce dopiescisc sam meteor i uderrzenie...potem porawie chumry,wode itd A teraz kolejny update...chetnie poczytam jakies komentarze...bo jak wczesniej mowilem...jestem laikiem w2d :) pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 uuuuuuuu..........no no.....narazie sie podoba i to bardzo.....hehe....Pablo widzisz masz nawet talent do 2d!!! Tak dalej !! masz u mnie 8/10 ... za ten wybuch i meteor....za caloksztalt narazie 7/10 .... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 hehehehe...wszystkiego trzeba w życiu spróbować...ale jak człowiek ma się na coś zdecydować w końcu to jush jest trudniej...baw się Pablo baw...PS lepiej poznasz :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 ładne, ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 No cieszę się, że wystartowałeś :D Widzę, że bardzo szybko ci to idzie - jak na laika 2d :P Trzymam kciuki. Pozdrowienia Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 update pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 podoba mi sie ale jak to jest ze sztuką każdy widzi cos innego, ja np widze oko z ziemi wystające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czensi Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Bardzo fajne, jeszcze troche makijazu i szczegolikow i ride on :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Meteor czad tylko te chmury popraw PS> co z twoją bitwą 3d ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 najs najs :D nic dodac nic ujac no moze poza chmurkami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2003 dzieki...chumkri sa tylko takie tymczasowe...dopiero pozniej sie za nie wezme...na razie poprawiam meteor itd...a co do bitwy 3d przyjdzie i na to czas :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 calkiem zajebiste pablo masz glowe do 3d i 2d jestem pelny podziwu 9/10 (za to co jest teraz)[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 WItam, pokazuje Wam skonczona pracke...pewnie powiecie ze za szybko skonczylem , byle aby skonczyc...moze i sie zgodze, ale niestety mam teraz duzo spraw na glowie i nie mialbym czasu na dopieszczanie tego... Jest to moj debiut w grafice 2d wiec prosze o wyrozumialosc... -------------------------------------- Text: Apoklipsa czyli koniec Świata...zblizajacy sie do Ziemi meteor uderzyl z ogromna sila , po ktorej nastepuje katastrofa i wszelkie zycie na Ziemi po prostu ginie... ------------------------------------- Dla Jury obraz w wiekszej rodzielczosci mozna sciagnac stad: http://republika.pl/gfr/images/final-Hi.jpg Pozdrawiam i dzieki za bitwe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Chmurki powinny lepsze byc ale jest zajebiste mowie normalnie 9/10 gdyby chmurki lepsze to kolos[wow] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 no dobra czemu ja widze \"X\" a link do final-hi mi nie dział?? znaczy się błędny adres??[urwanie glowy][hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czensi Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 No jak debiut to bardzo fajnie ! Oswietlenie tez calkiem ciekawe chociaz nie za bardzo wiem co chciales oswietlic tym czerwonym spotlightem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 hmm... u mnie też jest tak jak u phantoma - widzę tylko czerwony \"x\" i link nie działa [hmmm] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 no ladna tez mi sie podoba....... masz spokojna 8/10......... czemu nie wiecej ?? ano bo tak : sam meteor i moment uderzenia sa swietne....ale dalsza scena wyraznie jest hmm moze nie tyle co gorsza ale wykonana na nizszym poziomie.... chmury....niby sie nie mozna przyczepic....ale jednak....... te czerwone oswietlenie mi tam nie pasuje....przynajmniej w dziwnym miejscu.. je umiesciles..... Klimat....pracka jest jak najbardziej klimatyczna....ale jakos gdy sie tak dluzej poprzygladac to troszke klimatu sie jednak gubi........... Ogolnie spox..... Powodzenia ( nie wiem czy wygrasz ale moze sedziowie beda bardziej łaskawi niz Ja :] ) BTW. Teraz sie zabierz za Bitwe 3d !! POZDRO :]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 hmm...dzieki za komentarze...ale tak jak mowilem...jest to moj debiut w 2d...dlatego to wyglada jak wyglada...ehh... Co do obrazka ze go nie widzicie hmm...nie wiem czemu:( zamieszcze jeszcze raz ale juz jako zalacznik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 moim zdaniem wyglada super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Tak pięknie wygląda, a ty taknqrzekałeś :D Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Twoje zapytanie nie może być zautoryzowane. Prawdopodobnie twoja sesja wygasła, lub twój adres IP został zmieniony. Jeżeli używasz modemu do łączenia się z internetem, tak sie mogło stać, kiedy się rozłączyłeś i spowrotem połączyłeś. Po ponownym połączeniu musisz się zalogować jeszcze raz takie cos mi sie pokazalo.....gdy chcialem zobaczyc w wiekszej rozdzielczosci twoj rysunek..............:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 nie głupie pablo nie głupio Ci to wyszło...mi sie bardzo podoba...2 plan...do poprawy bym sugerował posłać...w sumie mash jeszcze czas :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 Sory mialem male problemy...teraz mam nadzieje zoabczycie wersje w wyzzyszej rodzialce... >>>TUTAJ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 ujc! w wyzszej rozdzielczosci nei wyglada to tak dobrze dlales add noise i zorobiles rozmycie smużeniem i to strasznie widac na twoim miejscu wywalil bym ten noise ale praca i tak zajebista :D pozdrawiam [killer] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOMO Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Czolem Pablo :) Jak juz Ci mowilem, i inni widze tez, tlo nie pasuje. Cale czarne i kilka gwiazd o roznych rozmiarach starczy. Jak juz chcesz urzyc noise to wyrenderoj go w MAXie, tam mozesz rozmiar kontrolowac i inne zeczy. Pozatym sproboj pobawic sie z Displacment w photoshopie ( cos jak lecace kule w matrixie) moze to dodac odczucie goraca od wybuchu. Pozatym to bardzo dobrze jak na pierwsza prace, gratuluje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malika Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 hej, meteor wyszedł ci bardzo dobrze, reszta jest IMO trochę za bardzo rozmyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boowa Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 malika ma rację - dorzuć jakiś radial blur na warstwę z eksplozją i ziemia tak aby było czuć impakt... a jeśli chodzi o niebo... chyba bym się nie czepiał bo przypomina mi to kosmiczny pył... pozdrawiam[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 mi tam sie podoab jak na debiut to idealnie se spisales :) mam nadzieje ze tez mi sie uda :D tak jak tobie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Wygląda fajnie:)Nie chce sie czepiac, ale nie podobają mi sie troszke te języki ognia, mozna by nad nimi cos niecos popracować,ale to tylko moja skromna sugestia:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 Dzieki za komentarze. Przydadza sie na pewno ! Tylko juz nie w tej pracy..tak jak mowilem nie mam czasu na dopieszczanie tej pracki jak i incyh prektow ktore robiolem...praca niestety :(...po tej bitwie chce dalej sobie pocuzyc troche 2d.... Jeszzcze raz dzieki i 3majta sie pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 niespodzeialm sie takiej pracy po tobie,ale zaskoczyles mnie i to bardzo pozytywnie, tylko porgatulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 DOKŁADNIE BRAWO i :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anderton Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 Bardzo fajny efekt , jakby całość była malowana farbami na papierze :) ale te słupy ognia to trochę wyglądają jakby się zagajniczek palił , i kosmos troszeńkę mógłby być bardziej kosmiczny. ale w sumie OK [spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi