Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Interpretacja nie wyszukana czyli duży pojazd (bestia) i piękna kobieta (dokładnie dwie). Pojazd się zepsuł więc pilot odpoczywa na leżaku w stroju ... a mechanik naprawia;) Czyli nic więcej tylko dwie piękne kobiety i bestia.

koncept pojazdu oparty będzie o szkic Feng Zhu http://www.fengzhudesign.com/vehi/vehi_feng_image12.JPG.

Temat zacząłem, żęby nie było że za późno się przyłączam ;)

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

I oto pierwszy zrzut z ekranu. Renderów na razie nie pokazuje, i tak nie za wiele widać. na materiały jeszcze przyjdzie pora.

Napisano
  • Autor

żebyście sobie nie myśleli, że zasnąłem snem zimowy.

wiem, że idzie powoli ale tak mam niestety zapas wolnego czasu :(

p.s. a co z pojazdem jest nie tak, że jest mało 'bestialski'?

Napisano

hmm mi tam pojazd pasuje - zastanawiam sie co robi nasz poczciwy lezak w takim sc-fi srodowisku gdzie lewituje stol - jakos sie nie klei - zrob ototczke ktora to scala a nie rozwala

Napisano
  • Autor

z teksturką wygląda zupełnie inaczej :)

a teraz troszkę dodałem jej ciałka.

jak znajdę dzisiaj jeszcze czas to zapodam z kolorkami samą twarzyczkę (jeszcze nie z teksturą tylko ze zdjęciem na którym oprę teksturę).

Napisano
  • Autor

I na koniec dnia mniej więcej ostateczna wersja kompozycyjna. Dojdą jeszcze panienki jedna na leżaczku i dwie naprawiające pojazd (jedna na platformie naprawiająca bebechy, druga pod pojazdem z latarką w ręku szukająca co by się jeszcze dało zepsuć)

p.s. panienka w kolorach ze zdjęcia więc nie czepiać się, że nie dopasowane uv.

Napisano

hehe swietnie wybrnales z tym lezakiem :) - a moze zmien koncept na bestia wash :) panienki w pianie czyszcza swoje malenstwo ;) - ogolnie niezle...choc ta pani to ttaka znowu piekna nei jest...ofkoz kwestia gustu

Napisano
  • Autor

bo nie całkiem owłosiona jest teraz a orginalnie to najładniejsza prezenterka francuskojęzycznej telewizji;) update będzie jak panienka dostanie strój do opalania bo na razie za dużo anatomi widać :)

Napisano

Hmm no pani z refki rewelacja ale czy to aby na pewno ona ci w 3D wyszla ? - jest nieco roznic...fakt nie musi byc tak samo ale z czlowiekiem to tak dziwnie jest ze cos jest minimalnie wieksze, wezsze itp to potrafi on szybko stracic na urodzie

Napisano

Ciekawy pomysl. Modelowanie jak na razie tez super - szczegolnie statek, bo kobitka jeszcze nie skonczona. Eco ma racje ze nie wyglada jeszcze tak dobrze jak pani z ref'a szkoda by bylo gdyby tak zostalo :) Czekam na kolejne update'y.

Napisano

Patrząc na referkę i na twarz 3d to ... proszę nie bij ... ma za duże jabłko Adama ... :D

Napisano

IMO cos jest zle z piersiami i okolica kolan, porownaj do jakichs zdjec