Napisano 31 Grudzień 200519 l www.2xu.pl Oto niniejszym wystawiam naszą nową stronkę przed Waszymi czujnymi i wnikliwymi ślepiami. Ciekaw jestem Waszej opinii.... Oglądajcie i używajcie ile wlezie!!! Pozdro Usta Usta / 2xU
Napisano 31 Grudzień 200519 l czy ja wiem czy az tak super - wykonanie dosc fajne ale kompresja fotek razi po oczach w niektorych miejscach az oczy szczypią.
Napisano 31 Grudzień 200519 l hindus - ale właśnie o to chodzi... ta kompresja dodaje smaczku, coś jak non finito w rzeźbie ;) Ja ciągle jeszcze jestem w szoku... piękna sprawa, naprawdę... Pytanie na ile spełnia swoją rolę - czyli informuje itp. mnie ta strona zdezorientowała całkowicie ;) Ale podoba mi się :) - gratulacje
Napisano 31 Grudzień 200519 l ta "kompresja" mogłaby wyglądać o wiele ciekawiej jesli by przełożyć ten obraz na "pixel-art". duże gratsy natomiast za ogólną stylistykę strony. niestandardowo i nieszablonowo. ładnie.
Napisano 31 Grudzień 200519 l jesteście chorzy ;) ale strona jest super! w porownaniu z wersja z republiki.pl kosmiczna róznica w dizajnie
Napisano 1 Styczeń 200619 l SUPER?! Ja widzę coś takiego jak w załączonym obrazie i to napewno nie jest super :/ ... uciekłem z tej strony jak najszybciej ...
Napisano 1 Styczeń 200619 l albo oni sobie jaj robia ale ja glupi jestem:D tez widze to co ty huter i mysle to co ty ale moze my cos innego widzimy :D pozdro
Napisano 1 Styczeń 200619 l Jesteśmy inni :D ... nie no ... nie wygląda by sobie poprzednicy jaja robili :P
Napisano 1 Styczeń 200619 l dokładnie, "każdy ma swój gust" http://www.huter.elektroda.net/ nie moglem sie powstrzymać ;)
Napisano 1 Styczeń 200619 l dokładnie, "każdy ma swój gust" http://www.huter.elektroda.net/ nie moglem sie powstrzymać ;) świetne :>
Napisano 1 Styczeń 200619 l hehe dobrze ze ja nie mam swojej strony :D ale to wam naprawde sie podoba (tzw jest super)?? eee no nie zartujcie ze tak :D pozdro
Napisano 1 Styczeń 200619 l dokładnie, "każdy ma swój gust" http://www.huter.elektroda.net/ nie moglem sie powstrzymać ;) No każdy :] ... hiehie ... a byłeś na niej czy tylko widziałeś strone witającą? :> ... bo tam jest guzik który czasem nie jest widoczny ... dotyczy to użytkowników FireFox'a :] ... takowi wchodzą i się dziwią :] ... hehe ^^
Napisano 1 Styczeń 200619 l graficznie świetne, uwielbim taki rozpier**l, ale głębsze przekazy w sztuce jakoś nigdy do mnie nie docierają :) miło popatrzeć i tyle dla mnie. pozdro.
Napisano 27 Styczeń 200619 l Zajebongo grafika. Co prawda mogę się przyczepić, żę taki rodzaj strony widać czasem w necie od kilku lat (np. homepage massiv attack swego czasu), ale nie łatwo jest to powtórzyć ;) Poza tym plus za ogyginalnosć w niektórych miejscach. Inna sprawa, że nienawidzę takich stron i nie lubię nanich spędzać czasu bo interfejs jest (może nawet trochę zdederminowany przez konwencję strony) straszie udtrudniony. A to do czego mogę się - uważam że obiektywnie - przyczepić to brak dynamiki przy dużym potencjale graficznym. Strasznie te ruchy są mało dynamiczne i atrakcyjne. Pozdro