Gość usta usta Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 www.2xu.pl Oto niniejszym wystawiam naszą nową stronkę przed Waszymi czujnymi i wnikliwymi ślepiami. Ciekaw jestem Waszej opinii.... Oglądajcie i używajcie ile wlezie!!! Pozdro Usta Usta / 2xU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 super!.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 czy ja wiem czy az tak super - wykonanie dosc fajne ale kompresja fotek razi po oczach w niektorych miejscach az oczy szczypią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 hindus - ale właśnie o to chodzi... ta kompresja dodaje smaczku, coś jak non finito w rzeźbie ;) Ja ciągle jeszcze jestem w szoku... piękna sprawa, naprawdę... Pytanie na ile spełnia swoją rolę - czyli informuje itp. mnie ta strona zdezorientowała całkowicie ;) Ale podoba mi się :) - gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 ta "kompresja" mogłaby wyglądać o wiele ciekawiej jesli by przełożyć ten obraz na "pixel-art". duże gratsy natomiast za ogólną stylistykę strony. niestandardowo i nieszablonowo. ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 jesteście chorzy ;) ale strona jest super! w porownaniu z wersja z republiki.pl kosmiczna róznica w dizajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 SUPER?! Ja widzę coś takiego jak w załączonym obrazie i to napewno nie jest super :/ ... uciekłem z tej strony jak najszybciej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 albo oni sobie jaj robia ale ja glupi jestem:D tez widze to co ty huter i mysle to co ty ale moze my cos innego widzimy :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 Jesteśmy inni :D ... nie no ... nie wygląda by sobie poprzednicy jaja robili :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 i to napewno nie jest super :/ z ciekawości. skąd ta pewność? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 peter_muler -> A jest? :] ... no cóż ... każdy ma swój gust ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 dokładnie, "każdy ma swój gust" http://www.huter.elektroda.net/ nie moglem sie powstrzymać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 dokładnie, "każdy ma swój gust" http://www.huter.elektroda.net/ nie moglem sie powstrzymać ;) świetne :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 hehe dobrze ze ja nie mam swojej strony :D ale to wam naprawde sie podoba (tzw jest super)?? eee no nie zartujcie ze tak :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huter Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 dokładnie, "każdy ma swój gust" http://www.huter.elektroda.net/ nie moglem sie powstrzymać ;) No każdy :] ... hiehie ... a byłeś na niej czy tylko widziałeś strone witającą? :> ... bo tam jest guzik który czasem nie jest widoczny ... dotyczy to użytkowników FireFox'a :] ... takowi wchodzą i się dziwią :] ... hehe ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Styczeń 2006 Share Napisano 1 Styczeń 2006 graficznie świetne, uwielbim taki rozpier**l, ale głębsze przekazy w sztuce jakoś nigdy do mnie nie docierają :) miło popatrzeć i tyle dla mnie. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Zajebongo grafika. Co prawda mogę się przyczepić, żę taki rodzaj strony widać czasem w necie od kilku lat (np. homepage massiv attack swego czasu), ale nie łatwo jest to powtórzyć ;) Poza tym plus za ogyginalnosć w niektórych miejscach. Inna sprawa, że nienawidzę takich stron i nie lubię nanich spędzać czasu bo interfejs jest (może nawet trochę zdederminowany przez konwencję strony) straszie udtrudniony. A to do czego mogę się - uważam że obiektywnie - przyczepić to brak dynamiki przy dużym potencjale graficznym. Strasznie te ruchy są mało dynamiczne i atrakcyjne. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi