misiekhc Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 super, widze, ze elegancko to czujesz, oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 11 Luty 2006 Autor Share Napisano 11 Luty 2006 Vorek - z tym swiatłem to jest najlepsza zabawa:) czuje że w wektorach mam wiekszą kontrole nad nim Obo - z pewnością prędko mi się nie znudzi. raczej mało mam na to czasu, a chęć dojrzewa calusieńki tydzień ;) Misiekhc - dzięki, nie spoczne :) tutaj lepiej widać błędy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 12 Luty 2006 Autor Share Napisano 12 Luty 2006 i jeszcze dwa na wieczór dobry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Fajne fajne - niepotrezbnie w niektórych pracach stosujesz gradienty - nic w tym wypadku nie dają. Na razie widzę że dobrze się czujesz w czystych kształtach (tu rewelacja) dużo fajnegoi dobrego wektorka - gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 pierwszy taki se ale ostatni fajny, brakuje tylko jakies faji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 Kooba - Dzięki:) z gradientami na razie delikatnie eksperymentuje, bardzo oszczędzam z tym,ale to prawda co piszesz. na dłuższa metę to zabieg efekciarski tutaj,raczej. Agmakonts - te wszyskie postacie mają kieszenie pełne fajek,tylko nie chcą dymu robić i nie palą,tylko dziki john sie wyłamuje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 Coraz fajniejsze sa te ludki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 13 Luty 2006 Autor Share Napisano 13 Luty 2006 jak narysuje "NAJfajniejszego" to dam se spokój ;) oooby nigdy ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 13 Luty 2006 Share Napisano 13 Luty 2006 obiecaj:) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 14 Luty 2006 Share Napisano 14 Luty 2006 Naprawde fajnie. Jestem z Ciebie dumny;) ten pan mi sie bardzo widzi http://img411.imageshack.us/img411/9099/graphic155eg.jpg a pomaranczowemu zdecydowanie brakuje cienia na twarzy. teraz ta wyskakuje do przodu, chociaz jest przyslonieta kapturem. efekt nieciekawy P.S. Jak widzisz brudzio z Biglebem przynosi pozytywne efekty - zaczyna chwalic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 15 Luty 2006 Autor Share Napisano 15 Luty 2006 Biglebowsky - obiecuje walczyć :) bo ... "nie posty a załączniki" (i tu zaduma wskazana) ;) Reanimator - brudzio ... malo powiedziane:D następnego dnia, o małoco fraktali na dywan nie wygenerowałem jak mnie firanke w pokoju odsłonili ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 16 Luty 2006 Share Napisano 16 Luty 2006 tyle strzelasz tych wektorow ze juz na komiks by sie zebralo;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 16 Luty 2006 Autor Share Napisano 16 Luty 2006 i sie zebrało, tylko dymków brakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 20 Luty 2006 Autor Share Napisano 20 Luty 2006 jeszcze mi sie nie znudzilo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wd44 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 kurcze Smart czujesz klimat jestes naprawde w tym dobry pelen respekt ostatni gostek wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 27 Luty 2006 Autor Share Napisano 27 Luty 2006 Wd44 - Dzięki za dobre słowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 o zesz w morde jeza kopany... szacuneczek. Swietne te wektorki. Nie bede tu pisac ktory mi szczegolnie przypadl do gustu bo to jest bez sensu :D wszystkie wymiataja po prostu ;) Oby tak dalej :D powodzenia pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kooba Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 pani bomba i w tym kierunku chyba powinieneś iśc i sięrozwijac :0 to samo z malarzem , ale portret odstaje. W sumie świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 28 Luty 2006 Autor Share Napisano 28 Luty 2006 Caspik - dzięki:) Kooba - Dzięki.tez tak uważam,że coś jak Pojara w tym kierunku będe mazał. czarnym kontur i kształt, białym światło i ornamenty a dodatkowym kolorem walor i dodatkowe źródło światła, to bedzie fajne bo do zestawienia C&B każdy można kolor dodać a i ten kolor może przemycac jakąś tam symbolike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 wypas, a tak przy okazji to ten rzeznik na hulajnodze to od razu mi sie kojarzy z shaonen bato (sic!? ) z paranoia agent :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 1 Marzec 2006 Autor Share Napisano 1 Marzec 2006 możesz rozwinąć i wyjaśnić?:) (google nie pomogły;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 moj japonski nie jest na najwyzszym poziomie :) moze dlatego googiel nie rozumie. a tak powaznie to jest taka seria anime 'paranoia agent' imho jedna z nielicznych ktora choc zbliza sie do klimatu serial experiments lain. bardzo schizowe filmiki z ciezkim klimatem. osoba laczaca odcinki jest maly chlopiec (shaonen - chlopiec, bato - z kijem, cos takiego jesli sie nie myle) ktory jezdzi na zlotych rolkach i napie*** ludzi kijem basebalowym. fabula strasznie zagmatwana, wiec nawet nie ma co streszczac. http://www.paranoiaagent.com/ ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 2 Marzec 2006 Autor Share Napisano 2 Marzec 2006 dobry ten serial musi być:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 szkoda mowic..swietnie ci to wychodzi...ale tak naprawde to nie podziwiam twoje prace...ale nerwy...bo wektory imo nie sa czasami meczace:) ps...nie ujmujac nic praca;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablonardo Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 congatulation dobra robota i z humorkiem:) fajnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 widze smart że bardzo upodobałeś sobie pomarańczowy kolor większość Twoich prac składa się z czerni, bieli (podstawa ;)) i pomarańczowego koloru 'bij moskala' -> hehe :D dobre pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 Miwt - nie są męczace dla mnie.jedna pracka powstaje około godziny,rysuje tabletem i nie sądze aby to było zbyt długo:) Pablonardo - Dzięki za uznanie, :) Obo - tak to zestawienie kolorów,na jakiś czas mi wystarczy,ale i tło szare lubie jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 hej Smart fajne te Twoje wektorki- i ogólnie cały watek-mam jednego mial isc do speedów-jak zreszta widac hehe,ale mysle czy nie moge wrzucic go do mastra od wektorów -tez lubie wektorki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 yuki, genialne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 14 Marzec 2006 Autor Share Napisano 14 Marzec 2006 Yuki - Wypasior, bardzo mi się podoba. Ciekawa postać i kompozycja, element opowieści dziwnej treści ;) szkoda że nie naryswoałeś jeszcze wody(jeziora) w którym się odbija postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 hehehe-tak miała być woda-ale to speed-a tak przy okazji-nie masz za zle ze cos zaplatalo się w Twój watek-bo ja chetnie czasem cos wrzuce :) jak Ci to nie wadzi.Pozdrawiam-iczekam na Twoje nowe prace :) speedy wektorowe sa takie odpręzające hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 15 Marzec 2006 Autor Share Napisano 15 Marzec 2006 Wrzucaj. Zapraszam z prackami, coraz to lepszymi jak widze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 to juz nawet nie speed-to mega speed-hehhe w wolnej chwilce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 yuki... w wolnej chwilce ;) o godzinie 01:25 :) hehe fajne te twoje wektorki :) szczególnie nr.1 smart a ty kiedy coś dorzucisz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 thx Obo - no cóz kiedy dopiero wtedy wolne chwilki własnie Smart ja tez czekam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 Yuki - fajne:) Spróbuj wyjśc z czarnej plamy,którą tnąc i dosztukowując pola przeobrazisz w kształt .Na nim nałożyć światło.Ja ostatnio tak kombinuje. Obo, Yuki - W wolnej chwilce coś dorzuce;) mam nadzieje że wkrótce, w weekend pewnie znajde czasu na dziady... EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 18 Marzec 2006 Share Napisano 18 Marzec 2006 no w koncu-dzieki za uwagi-postaram sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuki Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 ktos musi w końcu podbijać wektorowy watek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 23 Marzec 2006 Share Napisano 23 Marzec 2006 Fajne, maluszka rysowałaś czy z gotowca? Klimat funky, ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 24 Marzec 2006 Share Napisano 24 Marzec 2006 fajne, bardzo fajne :) ładny ten maluszek żółty obrazek najbardziej mi podchodzi pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 nie rozumiem tylko, czemu wpakowales sie smartowi do tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 ups, sory, juz robie edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 29 Marzec 2006 Share Napisano 29 Marzec 2006 hmm... w sumie to moj blad - nie doczytalem ostatnich 10 postow :/ ale i tak - w osobnym watku masz wiekasza szanse na komentarze i opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 po latach świetlnych wektorek na odkurzenie wątku : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 oo super wątek, czemu mi umknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2007 Mkaszpir - myśle że umknąl bo się zakurzył ;) fajny leprikon i jakie poprawne geometrycznie to wszystko :D p.s.: z tłem to przykre rzeczy widze zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkaszpir Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 tło to celowy zabieg a tu całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 16 Sierpień 2007 Share Napisano 16 Sierpień 2007 Kot i "kotrafka" :) Ładne, nawet bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi