Napisano 11 Luty 200619 l Autor Vorek - z tym swiatłem to jest najlepsza zabawa:) czuje że w wektorach mam wiekszą kontrole nad nim Obo - z pewnością prędko mi się nie znudzi. raczej mało mam na to czasu, a chęć dojrzewa calusieńki tydzień ;) Misiekhc - dzięki, nie spoczne :) tutaj lepiej widać błędy:
Napisano 13 Luty 200619 l Fajne fajne - niepotrezbnie w niektórych pracach stosujesz gradienty - nic w tym wypadku nie dają. Na razie widzę że dobrze się czujesz w czystych kształtach (tu rewelacja) dużo fajnegoi dobrego wektorka - gratulacje.
Napisano 13 Luty 200619 l Autor Kooba - Dzięki:) z gradientami na razie delikatnie eksperymentuje, bardzo oszczędzam z tym,ale to prawda co piszesz. na dłuższa metę to zabieg efekciarski tutaj,raczej. Agmakonts - te wszyskie postacie mają kieszenie pełne fajek,tylko nie chcą dymu robić i nie palą,tylko dziki john sie wyłamuje;)
Napisano 13 Luty 200619 l Autor jak narysuje "NAJfajniejszego" to dam se spokój ;) oooby nigdy ... :)
Napisano 14 Luty 200619 l Naprawde fajnie. Jestem z Ciebie dumny;) ten pan mi sie bardzo widzi http://img411.imageshack.us/img411/9099/graphic155eg.jpg a pomaranczowemu zdecydowanie brakuje cienia na twarzy. teraz ta wyskakuje do przodu, chociaz jest przyslonieta kapturem. efekt nieciekawy P.S. Jak widzisz brudzio z Biglebem przynosi pozytywne efekty - zaczyna chwalic ;)
Napisano 15 Luty 200619 l Autor Biglebowsky - obiecuje walczyć :) bo ... "nie posty a załączniki" (i tu zaduma wskazana) ;) Reanimator - brudzio ... malo powiedziane:D następnego dnia, o małoco fraktali na dywan nie wygenerowałem jak mnie firanke w pokoju odsłonili ;)
Napisano 20 Luty 200619 l kurcze Smart czujesz klimat jestes naprawde w tym dobry pelen respekt ostatni gostek wymiata
Napisano 27 Luty 200619 l o zesz w morde jeza kopany... szacuneczek. Swietne te wektorki. Nie bede tu pisac ktory mi szczegolnie przypadl do gustu bo to jest bez sensu :D wszystkie wymiataja po prostu ;) Oby tak dalej :D powodzenia pozdro
Napisano 27 Luty 200619 l pani bomba i w tym kierunku chyba powinieneś iśc i sięrozwijac :0 to samo z malarzem , ale portret odstaje. W sumie świetnie.
Napisano 28 Luty 200619 l Autor Caspik - dzięki:) Kooba - Dzięki.tez tak uważam,że coś jak Pojara w tym kierunku będe mazał. czarnym kontur i kształt, białym światło i ornamenty a dodatkowym kolorem walor i dodatkowe źródło światła, to bedzie fajne bo do zestawienia C&B każdy można kolor dodać a i ten kolor może przemycac jakąś tam symbolike
Napisano 1 Marzec 200619 l wypas, a tak przy okazji to ten rzeznik na hulajnodze to od razu mi sie kojarzy z shaonen bato (sic!? ) z paranoia agent :)
Napisano 1 Marzec 200619 l moj japonski nie jest na najwyzszym poziomie :) moze dlatego googiel nie rozumie. a tak powaznie to jest taka seria anime 'paranoia agent' imho jedna z nielicznych ktora choc zbliza sie do klimatu serial experiments lain. bardzo schizowe filmiki z ciezkim klimatem. osoba laczaca odcinki jest maly chlopiec (shaonen - chlopiec, bato - z kijem, cos takiego jesli sie nie myle) ktory jezdzi na zlotych rolkach i napie*** ludzi kijem basebalowym. fabula strasznie zagmatwana, wiec nawet nie ma co streszczac. http://www.paranoiaagent.com/ ;)
Napisano 2 Marzec 200619 l szkoda mowic..swietnie ci to wychodzi...ale tak naprawde to nie podziwiam twoje prace...ale nerwy...bo wektory imo nie sa czasami meczace:) ps...nie ujmujac nic praca;]
Napisano 2 Marzec 200619 l widze smart że bardzo upodobałeś sobie pomarańczowy kolor większość Twoich prac składa się z czerni, bieli (podstawa ;)) i pomarańczowego koloru 'bij moskala' -> hehe :D dobre pozdro
Napisano 3 Marzec 200619 l Autor Miwt - nie są męczace dla mnie.jedna pracka powstaje około godziny,rysuje tabletem i nie sądze aby to było zbyt długo:) Pablonardo - Dzięki za uznanie, :) Obo - tak to zestawienie kolorów,na jakiś czas mi wystarczy,ale i tło szare lubie jeszcze:)
Napisano 14 Marzec 200618 l hej Smart fajne te Twoje wektorki- i ogólnie cały watek-mam jednego mial isc do speedów-jak zreszta widac hehe,ale mysle czy nie moge wrzucic go do mastra od wektorów -tez lubie wektorki :)
Napisano 14 Marzec 200618 l Autor Yuki - Wypasior, bardzo mi się podoba. Ciekawa postać i kompozycja, element opowieści dziwnej treści ;) szkoda że nie naryswoałeś jeszcze wody(jeziora) w którym się odbija postać
Napisano 14 Marzec 200618 l hehehe-tak miała być woda-ale to speed-a tak przy okazji-nie masz za zle ze cos zaplatalo się w Twój watek-bo ja chetnie czasem cos wrzuce :) jak Ci to nie wadzi.Pozdrawiam-iczekam na Twoje nowe prace :) speedy wektorowe sa takie odpręzające hehehe.
Napisano 17 Marzec 200618 l yuki... w wolnej chwilce ;) o godzinie 01:25 :) hehe fajne te twoje wektorki :) szczególnie nr.1 smart a ty kiedy coś dorzucisz? ;)
Napisano 17 Marzec 200618 l thx Obo - no cóz kiedy dopiero wtedy wolne chwilki własnie Smart ja tez czekam :)
Napisano 17 Marzec 200618 l Autor Yuki - fajne:) Spróbuj wyjśc z czarnej plamy,którą tnąc i dosztukowując pola przeobrazisz w kształt .Na nim nałożyć światło.Ja ostatnio tak kombinuje. Obo, Yuki - W wolnej chwilce coś dorzuce;) mam nadzieje że wkrótce, w weekend pewnie znajde czasu na dziady... EDIT:
Napisano 24 Marzec 200618 l fajne, bardzo fajne :) ładny ten maluszek żółty obrazek najbardziej mi podchodzi pozdro
Napisano 29 Marzec 200618 l hmm... w sumie to moj blad - nie doczytalem ostatnich 10 postow :/ ale i tak - w osobnym watku masz wiekasza szanse na komentarze i opinie
Napisano 16 Sierpień 200717 l Autor Mkaszpir - myśle że umknąl bo się zakurzył ;) fajny leprikon i jakie poprawne geometrycznie to wszystko :D p.s.: z tłem to przykre rzeczy widze zrobiłeś