rowr Napisano 1 Styczeń 2006 Napisano 1 Styczeń 2006 hehe eee sympatyczna ...teraz sie nie pospie :)...fajne kolorki i niezla faktorka ci wyszla...troszke kuleje jej anatomia no ale wkoncu to babka z koszmaru... :) podoba mi sie bo ma fajny klimacik :)
-Pa6L0- Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 gdyby było więkrze i troche mniej rozmazane[uzyte mnie rozmyte pędzle] to za klimat dałbym 5*
biglebowsky Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Dawno tu nie gościłaś:) Jak zwykle - obrazek z klimatem, pokręcony, pokrzywiony i to ogromniasty plus. Można by pewnie pare detali dopracować bo w tej chwili pewne fragmenty wyglądają jak niedokończone. Pamiętam że bardzo dbałaś o detal w rysunku i tego mi tutaj chyba brakuje:)
(Ż)Aneta Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 no własnie ostatnio walcze troche z detalem bo sobie ubzdurałam ze detal w moim wykonaniu jest efekciarski a calosc dziala bardziej dopracowaniem niz wyczuciem koloru,formy itd...taki moj kompleks:) ...w tej pracy chcialam sie skupic na twarzy , ona miala przykuwac uwage a reszta miala byc z zalozenia bardziej szkicowa i rozmyta, łudziłam sie ze wzrokowi bedzie łatwiej:) uh no ale impresjonistka ze mnie nie bedzie:)
leander Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Calosc robi najlepsze wrazenie na miniaturce. Przy zblizeniu twarz i deformacje na rekach juz dla mnie dzialaja negatywnie. Tzn w ogole nie dzialaja. Sa robione komputerowo? Moim zdaniem mocniejszy efekt osiagniesz deformujac swiadomiej anatomie. Z zaznaczeniem, ktora kość jest własciwie wynaturzona. Rozciaganie w stylu narzedzia liquify daje zbyt groteskowy efekt.
polka dot Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 gryzie to że najistotniejsze chyba elementy mają najmniej detalu, tło i inne traktujesz teksturą z ziarnem a twarz gładka jakby z wosku. :)
dreamdealer Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Fajna technika, jaka to technika? Mniej bluru, więcej ostrych linii i detalu, tak bym wolał :) Podoba mi się, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi