vanquish Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Zrobiłem takie oto 2 felgi, powiedzcie co sądzicie. Modele z Mai render w mentalu. http://img327.imageshack.us/img327/6016/felga2wip5lu.png http://img327.imageshack.us/img327/9127/felgawip9dx.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 hmm..modelik nie powala...i niczym szczegolnym tez nie przyciaga...osobiscie nie lubie tego typu alum...ale to kwestia gustu..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 nie lam sie, pracuj jeszcze nad tym:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 tekstura okropna, chętnie zobaczyłbym model w szarych kolorach, bo przez to aluminium to ciężko coś zobaczyć, modeling nie wnosi nic nowego, ale na pewno nie powiem że praca jest zła, popracuj nad nią, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 musi byc masywniejsza,za czysta jakas;) nie podoba mi sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 2 Styczeń 2006 Share Napisano 2 Styczeń 2006 Wg mnie też jest za lekka. To aluminium jakieś dziwne, osobiście nie podoba mi się ale to rzecz gustu, pracuj :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanquish Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2006 To aluminium faktycznie dziwne może dlatego że to ma być chromowana felga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morph0001 Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Fajna robota, mozesz pokazac siatke tej felgi ?? Dzieki !, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 Troszeczkę dziwna ale mnie się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 ta.................. wsumie felga dla ludzi lubiących ostry tunning modele ciekawe ale nie kupił bym takich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanquish Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2006 Wrzucam siatki. Może i faktycznie s one trochi "Pimp my ride style" ale ja lubie takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 a moze cus takiego?:D takie sa boskie :) i "Pimp my ride style" hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2006 Share Napisano 3 Styczeń 2006 no nie podobają mi się te twoje felgi zarówno model jak i materiały ale te szprychy fajne jak takie zrobisz jak na zdjęciu to będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Technicznie rzecz biorac ładna, ale sam ze tak powiem design mi sie niepodoba ;] wole takie bardziej "kanciaste" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi