Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

HA Ha zgadliśćie!!!Tak naprawdę to wymodelowałem ją ze zdjęć Angeliny, nie spodziewałem się że aż tak będzie sie rzucać w oczy.Taka elfia odmiana pani z Tomb Raidera:D.Dzięki za komentarze.

Napisano

Modelik bardzo dobry, gorzej z całą resztą. Teksturki, światło, kompozycja i ogólny klimat pracy nie powalają, a szkoda... Chyba za szybko chciałeś to skończyć.

Pozdrawiam

Napisano

Szerze mówiąc to był tylko test.Zastanawiałem się jak głowa będzie wyglądać z prostą teksturą + bawiłem fast skin shaderem.Reszta to prowizorka w photoshopie.To jest tylko wstęp do całej postaci.Użyłem tylko 2 źródeł światła (2 do podkreślenia czerwieni ucha:D-czyli test na subsurface scaterring)Dodam że musiałem malować myszą bo nie mam tabletu a to nie jest prosta sprawa.

Napisano

powiem Ci szczerze - szkoda tak zepsutego modelu :)

Modelik bardzo fajny, ale obrazek który pokazałeś mnie nie przekonuje...Wygląda jakbyś w tych kłębach dymu próbował ukryć niedoskonałości modelu...

Ogólnie, czekam na efekt finalny bo w modelu widać skila - może być coś fajnego z tego...

edit -> aha, dolna warga okropna, jak u murzyna ;) Chyba za płaska - za blisko twarzy i stąd takie wrażnie

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności