illy Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Po dwudziestu latach korzystania, firma Intel postanowiła zmienić swoje logo. Od teraz zamiast sloganu "Intel Inside" będziemy używali zwrotu "Leap Ahead". Oficjalnie logo zacznie funkcjonować już jutro - 3 stycznia, kiedy odbędzie się jego premiera. Będzie ono dotyczyło wszystkich procesorów wyprodukowanych przez producenta oraz produktów z nie wyposażonych tak, więc już więcej nie zobaczymy np. "intel' Pentium M inside". Poniżej przedstawiam nowe logo Intela. http://www.tweak.pl/
RA Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Poprzednie bylo ciekawsze imo. To jest jakies takie... pospolite. ;)
tweety Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 specjaliści od marketingu nawalili: "Intel Insajd" a "Lip ahed". błeee... taka lipa z tym sloganem. Logo też nieciekawe. A już myslałem, że przy wspólpracy z Apple, Intel czegoś się nauczy.
RA Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Wlasnie... Apple, Panie swiec nad jego... procesorem. Te sie mialo z kim jabluszko zenic.
sanki Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 niech jeszcze zmienia architekture swoich prockow, bo samo logo to nie wszystko
xeav Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Logo Intel. Leap Ahead zdążyło zostać zarejestrowane jako domena. Wpisane w przeglądarkę internetową adresu www.leapahead.com spowoduje przekierowanie internauty na strony Intela. The Inquirer zauważył, że dość szybko pojawiła się nieco podobna domena, http://www.leapsbeyond.com, która z kolei przekierowuje na strony konkurencyjnego producenta procesorów - AMD. hehe, AMD LeapsBeyond
GRiPi Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 ja ich nie rozumiem. to tak jakby logo coca coli zmieniac na polo cockte...
Baldack Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 swoja droga dziwne to tamto jakos wpadalo chociaz w ucha(ja mam amd) a to takie dlugie i wogole naprawde nieciekawe:|
piotrek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Zamiast produkować lepsze i tańsze procki aby podnieść zyski, postanowili zmienić swój "image".
Knysha Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 mintrill - ludza sie, ze zdobeda nowych klientow ;> Logo ten-teges ;]
tweety Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 w sumie to już wiem czemu Intel najpierw się połączył z Applem... nie mieliby jak zaakcentować sławnego: :] .
tweety Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 obniżenie literki to już spory kawał historii Mell. Już procesory 486 miały wypalone logo z obniżoną literką "e": a są to lata 90-siąte :]
Rekomendowane odpowiedzi