acre117 Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Witam wszystkich! Zaczynam swój kolejny samochód i kolejnego WIP-a...:) Dwa poprzednie(McLaren i Honda Prelude) zakończyły się niepowodzeniem:(.. może ten samochód uda mi się skończyć;]...oto początkowe efekty mojej pracy... i siatka... pozdro. acre117
hkropinski Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 niejest zle ale uwazalbym na trojkąty, jest ich troche, zwlaszcza przy kolach, pozdr
GRiPi Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 imo za gesto, krzywo i proporcje nie teges. dopracuj te kawalki zanim pojdzesz dalej ;) hkropinski - gdzie ty widzisz tu trojkaty?? sa tylko sporadycznie.
Gedeon Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Jak na razie to bardzo dobrze. Mi to jednak nie przypomina focusa narazie -> może przez te lampy ( to taki charakterystyczny znak na forde focusie:D)... Pracuj dalej...
Ardeni Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 no jest chyba troszke krzywo, zalookaj na załącznik.
mrkrzysiek Napisano 3 Styczeń 2006 Napisano 3 Styczeń 2006 Ardeni nie pokazałeś wszystkich błędów bo i maska faluje nad światłem tym co jest dalej na renderze a i na nadkolu tez trochę krzywo ale trzeba przyznać ze po małym równaniu siatki będzie w porządku wiec życzę powodzenia acre117
acre117 Napisano 3 Styczeń 2006 Autor Napisano 3 Styczeń 2006 dziękuje wszystkim za komentarze:).. ciesze sie że jest jakieś zainteresowanie tym wątkiem:)... wszystkie rady są dla mnie bardzo cenne... biore sie za poprawianie błędów:)...późnym wieczorem albo jutro update:) pozdro.
acre117 Napisano 4 Styczeń 2006 Autor Napisano 4 Styczeń 2006 niewiem jak ulozyc siatke w tym miejscu żeby krzywo nie bylo... pomożecie?:)... siatka..
mrkrzysiek Napisano 4 Styczeń 2006 Napisano 4 Styczeń 2006 Widzę że nikt się nie kwapi Ci z pomocą to ja chętnie pomogę wiec tak masz trochę nie tak jak jest w oryginale i stąd też mogą się brać twoje nierówności rozrysowałem tak mniej więcej jak powinno być strzałki pokazują ze ten element powinien być bardziej wysunięty a żeby ten element co pokazałeś w ostatnim poście wyrównać to musisz zrobić edge tak jak ja pokazałem na siatce i go lekko przesunąć do przodu i w bok przynajmniej tak mi się wydaje. Nie wiem jak będziesz miał dalej problemy to na GG się zgłoś.
krzemian Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Nie wiem, czy zauważyliście taki detal, ale te wgłębienia na masce w oryginale kończą się przy światłach, a u acre117 gdzieś dalej:)
krzemian Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Nie wiem, może jestem ślepy, ale dla mnie to nie jest to samo:)
Kr3tz Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Krzemian ma chyba racje, u Ciebie jest minimalnie za daleko :)
acre117 Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 hmmm....no może troszke:)....poprawie to:)...wszystko poprawie:)..
Diesel Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 ładna siatka ale miejscami troszke krzywo szczegolnie na zderzaku na dole
acre117 Napisano 14 Styczeń 2006 Autor Napisano 14 Styczeń 2006 Hello! Długo update'ów nie było;/...z braku czasu...ale coś tam skrobie;)... troche poprawiłem...jeszcze duzo bugów jest...wiem... wszystko z czasem poprawie;)... teraz męcze felgi:)... pozdro. acre117
Ardeni Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Troche Ci faluje tył i okolice nad nadkolem z tyłu i przedni słupek, ale jest tego więcej.
Dawcio_m Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 No, jest kilka błędów, ale ogólnie dobrze.
acre117 Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Napisano 21 Styczeń 2006 felga+opona+kilka poprawek przednie nadkole poprawie Troche Ci faluje tył i okolice nad nadkolem z tyłu poprawione i przedni słupek, ale jest tego więcej. poprawie jeszcze;)... wszystkim dziękuje za komentarze:) pozdro acre117 PS. setny post;D
Rekomendowane odpowiedzi