Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

witam!

Wolnymi chwilami w święta zrodziłą sie taka 'wizka' biura szefa ;)

Modele moze nie doskonałe ale wszystkie moje :) Właściwie traktowałem to jako taki większy speedzik.

Chciałem poćwiczyć troszkę oświetlenie wnętrza i wyszlo mi wlasnie coś takiego.

Max 8, vray.

Pozdrawiam!

6.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

11.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ladnie, ale troche ciemno i niektore tektusrki do wymiany :) popraw to

modele ladne, pomysl tez mi sie podoba

Napisano

no niektore textury rozmazane chocby to biórko z bliska rozmazane strasznie...

ogoolnie niezly pomysl to tak jakby dwa pokoje w jednym

Napisano

Ciemno i nieczytelnie, ale w sumie nie jest zle. Mimo mroku oswietlenie jest calkiem fajne. Uzywaj camera correction. Ujecia 1 2 i 3 sa dziwnie ustawione, chyba za wysoko, co psuje calosc. W 5 ujeciu kadr jest za bardzo uciety na gorze. Tlo za szyba powinno byc bardziej przejarane. Woknach masz chyba szyby, jesli tak, to wywal je, bo zwalniaja render a i tak nic sie w nich za bardzo nie odbija. Paskudna jest ta tekstura na sciania. Modele wygladaja ok, choc wzornictwo srednio mi sie podoba, ale to kwestia gustu.

Napisano

+ za modele foteli i narożnika no i szafek i detali minus za stół szefa (kanciasty)

a jeśli chodzi o materiały to średnie ale mi się ogólnie podoba :)

Napisano

Hieh wszystko jest ladne i dobre ale calość psuje textura SCIAN!!!!!!!!! JAK mogłeś poscic taki chłam :):) JKurcze rzuc tutaj jakąs pastelke w palaczeniu z jakims ostrym kolorem:) warto by bylo bo siany sa ekhmmmm tragiczne a co do calosci jest dobrze nawet bardzo dobrze pozdro:):)

Napisano
  • Autor

dziekuje wszystkim za komentarze (i te dobre i złe ;) )

widze ze wszyscy czepiali się ścian a ja wlasnie od nich zacząłem :) mi się takie podobają i w przyszłości chciałbym mieć takie w gabinecie ;P. Cały projekcik chciałem utrzymać w odcieniach szarości.

Co do stołu i jego tekstury to się zgodzę. Ale już nie chciało mi się tego poprawiać.

Dziwie sie ze nikt nie wypowiedział się na temat laptopow ktore wygladają totalnie tragicznie - ale jak pisaiłem traktowalem to jako wiekszy speedzik.

Chalek-> do czego służy camera correction?

Napisano

likwiduje tzw trzecie zbiegi -> linie pionowe sa pionowe, rownolegle do siebie

Napisano

zbyt duzo czarnego oc daje efekt jaki daje -nie idzie sie skupic - pracuj dalej będzie coraz lepiej ;)

Napisano
  • Autor
niezle sie szefowi podlizujesz:P

hehe, na szczęście jeszcze nie mam szefa ;) a bardziej mam nadzieje ze kiedyś sam bede szefował w takim pokoiku ;)

Napisano

No fajowo wyszło :] Qurde fajnie oświelenie... Ale coś mi nie pasują te wieżowce za oknem... No w każdym razie pełen uznania jestem ;l) Tak trzymaj ;)

Napisano

Nie powiem nic na temat modeli bo będzie, że znów się czepiam, ale oświetlenie skaszaniłeś podręcznikowo. Choć widać, że przemyślałeś sobie wszystko dokładnie to myślę, że w tym całym planie gdzieś zagubiłeś prpoprcje, które również wydają mi się zawalone. Pomimo, że są to minimalistyczne wnętrza (e) to właśnie przez te proporcje mamy efekt przepełnienia. No i to tyle.

Napisano

stolik szefa trochę kanciasty i oświetlenie tsłaba a pomysł znakomity

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.