Hubi Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 witam! Wolnymi chwilami w święta zrodziłą sie taka 'wizka' biura szefa ;) Modele moze nie doskonałe ale wszystkie moje :) Właściwie traktowałem to jako taki większy speedzik. Chciałem poćwiczyć troszkę oświetlenie wnętrza i wyszlo mi wlasnie coś takiego. Max 8, vray. Pozdrawiam!
TrojkaT Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 ladnie, ale troche ciemno i niektore tektusrki do wymiany :) popraw to modele ladne, pomysl tez mi sie podoba
Baldack Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 no niektore textury rozmazane chocby to biórko z bliska rozmazane strasznie... ogoolnie niezly pomysl to tak jakby dwa pokoje w jednym
Chalek Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Ciemno i nieczytelnie, ale w sumie nie jest zle. Mimo mroku oswietlenie jest calkiem fajne. Uzywaj camera correction. Ujecia 1 2 i 3 sa dziwnie ustawione, chyba za wysoko, co psuje calosc. W 5 ujeciu kadr jest za bardzo uciety na gorze. Tlo za szyba powinno byc bardziej przejarane. Woknach masz chyba szyby, jesli tak, to wywal je, bo zwalniaja render a i tak nic sie w nich za bardzo nie odbija. Paskudna jest ta tekstura na sciania. Modele wygladaja ok, choc wzornictwo srednio mi sie podoba, ale to kwestia gustu.
mrkrzysiek Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 moje zdanie raczej znasz fajnie wyszło no może trochę za ciemno ale i tak bardzo pozytywnie
Georgas Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 + za modele foteli i narożnika no i szafek i detali minus za stół szefa (kanciasty) a jeśli chodzi o materiały to średnie ale mi się ogólnie podoba :)
Gość Łukasz123456 Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 Hieh wszystko jest ladne i dobre ale calość psuje textura SCIAN!!!!!!!!! JAK mogłeś poscic taki chłam :):) JKurcze rzuc tutaj jakąs pastelke w palaczeniu z jakims ostrym kolorem:) warto by bylo bo siany sa ekhmmmm tragiczne a co do calosci jest dobrze nawet bardzo dobrze pozdro:):)
Hubi Napisano 6 Styczeń 2006 Autor Napisano 6 Styczeń 2006 dziekuje wszystkim za komentarze (i te dobre i złe ;) ) widze ze wszyscy czepiali się ścian a ja wlasnie od nich zacząłem :) mi się takie podobają i w przyszłości chciałbym mieć takie w gabinecie ;P. Cały projekcik chciałem utrzymać w odcieniach szarości. Co do stołu i jego tekstury to się zgodzę. Ale już nie chciało mi się tego poprawiać. Dziwie sie ze nikt nie wypowiedział się na temat laptopow ktore wygladają totalnie tragicznie - ale jak pisaiłem traktowalem to jako wiekszy speedzik. Chalek-> do czego służy camera correction?
Chalek Napisano 6 Styczeń 2006 Napisano 6 Styczeń 2006 likwiduje tzw trzecie zbiegi -> linie pionowe sa pionowe, rownolegle do siebie
piotrek Napisano 7 Styczeń 2006 Napisano 7 Styczeń 2006 Oświetlenie trochę niedobre. Kadry też nie są najlepsze. pozdr
Hindus Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 zbyt duzo czarnego oc daje efekt jaki daje -nie idzie sie skupic - pracuj dalej będzie coraz lepiej ;)
Hubi Napisano 8 Styczeń 2006 Autor Napisano 8 Styczeń 2006 niezle sie szefowi podlizujesz:P hehe, na szczęście jeszcze nie mam szefa ;) a bardziej mam nadzieje ze kiedyś sam bede szefował w takim pokoiku ;)
Koniu_PL Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 No fajowo wyszło :] Qurde fajnie oświelenie... Ale coś mi nie pasują te wieżowce za oknem... No w każdym razie pełen uznania jestem ;l) Tak trzymaj ;)
Simple_man Napisano 8 Styczeń 2006 Napisano 8 Styczeń 2006 Nie powiem nic na temat modeli bo będzie, że znów się czepiam, ale oświetlenie skaszaniłeś podręcznikowo. Choć widać, że przemyślałeś sobie wszystko dokładnie to myślę, że w tym całym planie gdzieś zagubiłeś prpoprcje, które również wydają mi się zawalone. Pomimo, że są to minimalistyczne wnętrza (e) to właśnie przez te proporcje mamy efekt przepełnienia. No i to tyle.
Taras Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Zawszy mozna cos poprawicz w photoshope, oswetlenje tez
Gość apacz Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 stolik szefa trochę kanciasty i oświetlenie tsłaba a pomysł znakomity
Rekomendowane odpowiedzi