Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!

Wolnymi chwilami w święta zrodziłą sie taka 'wizka' biura szefa ;)

Modele moze nie doskonałe ale wszystkie moje :) Właściwie traktowałem to jako taki większy speedzik.

Chciałem poćwiczyć troszkę oświetlenie wnętrza i wyszlo mi wlasnie coś takiego.

Max 8, vray.

Pozdrawiam!

6.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

11.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciemno i nieczytelnie, ale w sumie nie jest zle. Mimo mroku oswietlenie jest calkiem fajne. Uzywaj camera correction. Ujecia 1 2 i 3 sa dziwnie ustawione, chyba za wysoko, co psuje calosc. W 5 ujeciu kadr jest za bardzo uciety na gorze. Tlo za szyba powinno byc bardziej przejarane. Woknach masz chyba szyby, jesli tak, to wywal je, bo zwalniaja render a i tak nic sie w nich za bardzo nie odbija. Paskudna jest ta tekstura na sciania. Modele wygladaja ok, choc wzornictwo srednio mi sie podoba, ale to kwestia gustu.

Napisano

+ za modele foteli i narożnika no i szafek i detali minus za stół szefa (kanciasty)

a jeśli chodzi o materiały to średnie ale mi się ogólnie podoba :)

Gość Łukasz123456
Napisano

Hieh wszystko jest ladne i dobre ale calość psuje textura SCIAN!!!!!!!!! JAK mogłeś poscic taki chłam :):) JKurcze rzuc tutaj jakąs pastelke w palaczeniu z jakims ostrym kolorem:) warto by bylo bo siany sa ekhmmmm tragiczne a co do calosci jest dobrze nawet bardzo dobrze pozdro:):)

Napisano

dziekuje wszystkim za komentarze (i te dobre i złe ;) )

widze ze wszyscy czepiali się ścian a ja wlasnie od nich zacząłem :) mi się takie podobają i w przyszłości chciałbym mieć takie w gabinecie ;P. Cały projekcik chciałem utrzymać w odcieniach szarości.

Co do stołu i jego tekstury to się zgodzę. Ale już nie chciało mi się tego poprawiać.

Dziwie sie ze nikt nie wypowiedział się na temat laptopow ktore wygladają totalnie tragicznie - ale jak pisaiłem traktowalem to jako wiekszy speedzik.

Chalek-> do czego służy camera correction?

Napisano
niezle sie szefowi podlizujesz:P

hehe, na szczęście jeszcze nie mam szefa ;) a bardziej mam nadzieje ze kiedyś sam bede szefował w takim pokoiku ;)

Napisano

Nie powiem nic na temat modeli bo będzie, że znów się czepiam, ale oświetlenie skaszaniłeś podręcznikowo. Choć widać, że przemyślałeś sobie wszystko dokładnie to myślę, że w tym całym planie gdzieś zagubiłeś prpoprcje, które również wydają mi się zawalone. Pomimo, że są to minimalistyczne wnętrza (e) to właśnie przez te proporcje mamy efekt przepełnienia. No i to tyle.

Napisano

stolik szefa trochę kanciasty i oświetlenie tsłaba a pomysł znakomity

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności