WojciechNowakowski Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Fragment z nieskonczonej pracy w photoshop " The Lord of Hell".
Mortom Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 (------------ ---------- ------------ --------------- ----------------- -------------- ---). Co do dymu to sie zgadzam zajefajny. No i kiedy ujżymy tutułowego LORDa?? ale masz kawał talenta dude :) Pozdrawiam P.S No i niewykluczam że to MatePainting..... kto wie to naprawde nieźle wygląda :)
wiped Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 to jest czesc pracki jak sam autor napisal, ja na poczatku tez tego nie zauwazylem ;)
Gość Caspik Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 To jest technika matte painting ;] czyz sie nie myle Voytek :D PS. te chmury zolte po prawej na dole calkiem nie pasuja do reszty ;/ pozdro
WojciechNowakowski Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Czesc, Ten dym to jest 50% photo i 50% malowany. Zabiera za duzo czasu ale czasami warto.Tu jest nastepny fragment z tej samej niedokonczonej pracy. Official Scenic Artist of X-MEN III. Czesc
WojciechNowakowski Napisano 12 Styczeń 2006 Autor Napisano 12 Styczeń 2006 Jeszcze jeden fragment. Dziekuje administratorom za umieszczenie pracy "Prophecy" na front page. Official Scenic Painter of X MEN III.
arturros Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 czemu zamieszczasz fragmenty. nie lepiej odrazu cala?:D ps. bardzo fajny dym :)
Gość Caspik Napisano 12 Styczeń 2006 Napisano 12 Styczeń 2006 szczerze? to ja tez nie rozumiem czego zamieszczasz jedynie fragmenty...Kolejnosc powinna byc chyba odwrotna.Najpierw zamieszczasz calosc a pozniej poszczegolne fragmenty by ocenic detale ;/ pozdrawiam
WojciechNowakowski Napisano 13 Styczeń 2006 Autor Napisano 13 Styczeń 2006 Czesc, Praca jest nieskonczona, nie wszystko zawsze pracuje. Official Scenic Artist of X-MEN-III.
misiekhc Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 jak robisz wipa to o to chodzi zebys pokazal kazdy krok al e w calosci, nie wazne czy pracuje czy nie pracuje
deshu Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Takiego czegos sie nie da narysować ... ban dla tego pana:)
WojciechNowakowski Napisano 6 Luty 2006 Autor Napisano 6 Luty 2006 Nadal pracuje nad tym samym, tylko z prawej strony tej pracy.
muody Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 mi sie kolory dziwne wydaja, takich "przeswitow" zieleni tu sporo (centrum i prawy dolny), troszke denerwujace nie wiem co powiedziec, bo w sumie to Galeria Ukonczonych jest
Mkaszpir Napisano 6 Luty 2006 Napisano 6 Luty 2006 trasznie się dużo dzieje, ciężko na czymś oko zawiesić, brak mi tu dominującego elementu, jakiegoś zaskoczenia. piekło piekłem, dymy masz już rozpoznalwane dla swoich prac, są ciekawe, chyba jedna wolę twoje obrazy w technice tradycyjnej, są bardziej przemyślane. może dlatego odnoczę takie wrażenie że jest to chyba jeszcze praca nieskończona, aa no i gratuluję pracy przy Xmen 3 :D
Rekomendowane odpowiedzi