Lukasz_D Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 Może wy mi pomorzecie bo mnie zaraz .... a więc mam taki problem: mam w pdf plan lecz jest on kilka razy większy od kartki A4 więc jak chce wydrukować to mi drukuje cały plan (taki malutki na A4) co zrobić żeby mi wydrukowało cały plan w skali 1:1 - po prostu na kilku kartkach cały plan ... z góry dziękuje ... :mad: :mad: http://img441.imageshack.us/img441/32/beztytuu8ns.jpg
RA Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 W opcjach drukarki powinno byc, u mnie jest tylko poster printing, ale kiedys sie spotkalem z ustawianiem ilosci kartek horizontal i vertical... poszukam jeszcze. EDIT: W corelu to jest w podgladzie wydruku. :/
SansSerif Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 nie wiem czy ma to reader ale jest w acrobacie
Lukasz_D Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Napisano 9 Styczeń 2006 SansSerif a ty masz jaką wersje tego acrobata ?
SansSerif Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 ta opcja jest tylko w acrobacie. w readerze nie ma "tile large pages".
Loozack Napisano 9 Styczeń 2006 Napisano 9 Styczeń 2006 możnaby to pociąć w dowolnym programie graficznym uwzględniając proporcje kartki A4, jednak nie każdy program obsługuję pliki .pdf a więc w takim wypadku pozostaje pomęczyć się troszkę i porobić zrzuty ekranu każdego fragmentu planu, nastepnie posklejać je i wtedy odpowiednio pokroić... troszkę czasochłonny sposób, ale skoro nie ma innego... :) pozdrawiam
Lukasz_D Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 No zainstalowałem Adobe Acrobat`a i jest ... dzięki SansSerif :cool:
Rekomendowane odpowiedzi