Knysha Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Krzywo, krzywo, krzywo! Ile razy mamy ci to powtarzac :|!? Nie zostawiaj samych edgow i vertexow - za pomoca cut'a badz slice'a dorob brakujace edge... Damn nigga - nie sluchasz tego co sie do ciebie mowi :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 słucham was, wolne edge są tylko nad tylnim nadkolu ale już to poprawie jakoś no i w rowku są bugi ale nie umiem tego poprawić Knysha i Lukasz_S to podajcie gdzie konkretnie jest krzywo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Damn nigga lol knysha :D hehehe tak jak pisze knysha nie zostawiaj wolnych edgesow i vertexow a bedzie dobrze... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 Lukasz_S sam jesteś krzywy dorobiłem przedni zderzak, troszke krzywy ale to przez to że sie BP nie zgadzają i w całym modelu są tylko 3 trójkąty i dwa pięcio kąty, no ale ich nie da sie wyeliminować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 jak to nie ma blueprintow do fiata 125? ja robilem fiata, marcin_mocny robil fiata, wiec kto jeszcze powie ze fiata nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 no to zarzuć linkiem, ja szukałem na tych czterech stronkach z BP co są podane w dziale modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 http://www.smcars.net/forums/index.php?topic=9852.0 ech... tylko sie zarejestrowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 nielot - sup homie ;]? David14 - ty nas tak lubisz denerowac, huh ;]? Krzywy ten zderzak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 nielot - sup homie ;]? hehehe cool knysha dawaj jeszcze :D popraw to miejsce na tab. rejestracyjna :) bo jest do kitu :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 mały update, troche zajasno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 David14: spoko u mnie bylo ciagle za ciemno albo kolory sie "tracily" ;P Przednia maska jest zrobiona poprawnie, nadkole przednie tez tylko niepokoi mnie reszta - chyba za szybko "pociagnales" do tylu i nie widze w niektorych miejscach starannosci wykonania... "Kolpaki" sie mi podobaja ;P Tak ogolnie to daj rendera bez lakieru bo moge sie mylic- tzn. nic nie widac przez te odbicia... Przepaliles tym swiatlem oj przepaliles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 szybko sie uczysz......wnetrze bedziesz robil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 no już zapodaje, wiem na przednim zderzaku dwa bugi, ale komp już nie umi wytrzymać i tak zwalnia że nie da sie robić i musze ukrywać połowe auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 Eden-3D- spróbuje fotele zrobić, kanape, deske rozdzielczom i kierownice tak żeby z zewnątrz jakoś to wyglądało i przyciemnie szybki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2006 to ostatnie renderki, nie będe robił więcej ponieważ komp mi nie pozwala, za pare miesięcy jak dostane kompa to go spróbuje dokończyć wiem że jest dużo niedociągnieńć i tekstury są do kitu no ale trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Knysha sam jesteś krzywy :] zderzak jest prosty Pfff smiem twierdzic, zes sam krzywy ;>! *lol* xDDDDDDD David14 - no i dobrze, ze za pare miesiecy. Pocwicz modelowanie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 no nie mogłem wytrzymać, narazie pracuje nad przodem, jescze materiał na zderzaku do poprawy, może ktoś wie jak zrobić taki fajny plastik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 30 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2006 mały update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 31 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2006 no kurde czemu nikt nie komentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Zgadnij... Popraw bledy w siatce, a nie bierzesz sie za rendering... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 a co tu komentowac ja caly czas to samo jest,wywal ten lakier i naprawiaj siatke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 moglbys zrobic renderek idealnie od boku calej budy ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi