Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Krzywo, krzywo, krzywo! Ile razy mamy ci to powtarzac :|!? Nie zostawiaj samych edgow i vertexow - za pomoca cut'a badz slice'a dorob brakujace edge... Damn nigga - nie sluchasz tego co sie do ciebie mowi :0

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

słucham was, wolne edge są tylko nad tylnim nadkolu ale już to poprawie jakoś no i w rowku są bugi ale nie umiem tego poprawić

Knysha i Lukasz_S to podajcie gdzie konkretnie jest krzywo??

Napisano

Lukasz_S sam jesteś krzywy

dorobiłem przedni zderzak, troszke krzywy ale to przez to że sie BP nie zgadzają i w całym modelu są tylko 3 trójkąty i dwa pięcio kąty, no ale ich nie da sie wyeliminować

117rn.th.jpg

Napisano

David14: spoko u mnie bylo ciagle za ciemno albo kolory sie "tracily" ;P Przednia maska jest zrobiona poprawnie, nadkole przednie tez tylko niepokoi mnie reszta - chyba za szybko "pociagnales" do tylu i nie widze w niektorych miejscach starannosci wykonania... "Kolpaki" sie mi podobaja ;P Tak ogolnie to daj rendera bez lakieru bo moge sie mylic- tzn. nic nie widac przez te odbicia... Przepaliles tym swiatlem oj przepaliles :)

Napisano

no już zapodaje, wiem na przednim zderzaku dwa bugi, ale komp już nie umi wytrzymać i tak zwalnia że nie da sie robić i musze ukrywać połowe auta

26xa1.th.jpg

34ea.th.jpg

Napisano

to ostatnie renderki, nie będe robił więcej ponieważ komp mi nie pozwala, za pare miesięcy jak dostane kompa to go spróbuje dokończyć

tap8wd.th.jpg

koo5kn.th.jpg

wiem że jest dużo niedociągnieńć i tekstury są do kitu no ale trudno

Napisano
Knysha sam jesteś krzywy :] zderzak jest prosty

Pfff smiem twierdzic, zes sam krzywy ;>! *lol* xDDDDDDD

David14 - no i dobrze, ze za pare miesiecy. Pocwicz modelowanie ;p