Napisano 24 Styczeń 200619 l Krzywo, krzywo, krzywo! Ile razy mamy ci to powtarzac :|!? Nie zostawiaj samych edgow i vertexow - za pomoca cut'a badz slice'a dorob brakujace edge... Damn nigga - nie sluchasz tego co sie do ciebie mowi :0
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor słucham was, wolne edge są tylko nad tylnim nadkolu ale już to poprawie jakoś no i w rowku są bugi ale nie umiem tego poprawić Knysha i Lukasz_S to podajcie gdzie konkretnie jest krzywo??
Napisano 24 Styczeń 200619 l Damn nigga lol knysha :D hehehe tak jak pisze knysha nie zostawiaj wolnych edgesow i vertexow a bedzie dobrze... pozdro
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor Lukasz_S sam jesteś krzywy dorobiłem przedni zderzak, troszke krzywy ale to przez to że sie BP nie zgadzają i w całym modelu są tylko 3 trójkąty i dwa pięcio kąty, no ale ich nie da sie wyeliminować
Napisano 25 Styczeń 200619 l jak to nie ma blueprintow do fiata 125? ja robilem fiata, marcin_mocny robil fiata, wiec kto jeszcze powie ze fiata nie ma
Napisano 25 Styczeń 200619 l Autor no to zarzuć linkiem, ja szukałem na tych czterech stronkach z BP co są podane w dziale modeling
Napisano 25 Styczeń 200619 l http://www.smcars.net/forums/index.php?topic=9852.0 ech... tylko sie zarejestrowac.
Napisano 25 Styczeń 200619 l nielot - sup homie ;]? David14 - ty nas tak lubisz denerowac, huh ;]? Krzywy ten zderzak...
Napisano 25 Styczeń 200619 l nielot - sup homie ;]? hehehe cool knysha dawaj jeszcze :D popraw to miejsce na tab. rejestracyjna :) bo jest do kitu :D pozdro
Napisano 26 Styczeń 200619 l David14: spoko u mnie bylo ciagle za ciemno albo kolory sie "tracily" ;P Przednia maska jest zrobiona poprawnie, nadkole przednie tez tylko niepokoi mnie reszta - chyba za szybko "pociagnales" do tylu i nie widze w niektorych miejscach starannosci wykonania... "Kolpaki" sie mi podobaja ;P Tak ogolnie to daj rendera bez lakieru bo moge sie mylic- tzn. nic nie widac przez te odbicia... Przepaliles tym swiatlem oj przepaliles :)
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor no już zapodaje, wiem na przednim zderzaku dwa bugi, ale komp już nie umi wytrzymać i tak zwalnia że nie da sie robić i musze ukrywać połowe auta
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor Eden-3D- spróbuje fotele zrobić, kanape, deske rozdzielczom i kierownice tak żeby z zewnątrz jakoś to wyglądało i przyciemnie szybki
Napisano 26 Styczeń 200619 l Autor to ostatnie renderki, nie będe robił więcej ponieważ komp mi nie pozwala, za pare miesięcy jak dostane kompa to go spróbuje dokończyć wiem że jest dużo niedociągnieńć i tekstury są do kitu no ale trudno
Napisano 26 Styczeń 200619 l Knysha sam jesteś krzywy :] zderzak jest prosty Pfff smiem twierdzic, zes sam krzywy ;>! *lol* xDDDDDDD David14 - no i dobrze, ze za pare miesiecy. Pocwicz modelowanie ;p
Napisano 30 Styczeń 200619 l Autor no nie mogłem wytrzymać, narazie pracuje nad przodem, jescze materiał na zderzaku do poprawy, może ktoś wie jak zrobić taki fajny plastik
Napisano 31 Styczeń 200619 l a co tu komentowac ja caly czas to samo jest,wywal ten lakier i naprawiaj siatke