Eyescream Napisano 28 Luty 2006 Napisano 28 Luty 2006 Za ciemna główka bestyji, zrób ją jaśniejszą bo teraz na pierwszy rzut oka jej nie widać(a główkę ma fajną :)) Gratuluje nominacji, chociarz nie ma co się dziwić :)
staszek Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Super! hehe po raz 3 bede pisal ale zaslugujesz na 1 miejsce :) kolorki, bestia, wszystko jest super! jedynie gdyby piekna byla bardziej piekna :) (nie zrozum mnie zle jest z niej super dup...ale pieknosc wyraza sie chyba inaczej) W finale bedziesz na pewno!Powodzenia!
OmeN2501 Napisano 9 Marzec 2006 Napisano 9 Marzec 2006 Oswietelnie szalone XD Bardzo dynamicznie sie to wszystko prezentuje - chlodne stalowe barwy kontra ognista czerwnie. Powodzenia zycze ;]
eol Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 wkoncu poczulem klimat po tym opisie, bardzo mi sie podoba, niebede ci mowil ze brakuje DOF zdecydowanego focal point itd bo sam o tym wiesz:) jestes PRO. Ta scena ma świetna kolorystyke- az mozna sie ogrzać, klimat ale jak na moj gust za duzy chaos i wzrok niewie gdzie ma sie zatrzymać... Powodzenia!!
misiekhc Napisano 10 Marzec 2006 Napisano 10 Marzec 2006 kurde elegancko ci to wyszlo, podobna mnie sie
weedlog Napisano 10 Marzec 2006 Autor Napisano 10 Marzec 2006 To pewnie dlatego, że wlazłeś tu z zamiarem napisania czegoś głupiego. Taki skrypt PHP :D ;)
Rekomendowane odpowiedzi