Gość Quetzalcoatl Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 EDIT- Pomysł przyszedł razem, z pierwszymi kreskami na papierze. Generalna idea jest taka, że chcę pobawić się sensem znaczenia słów "piękna i bestia". Wprowadzić dwuznaczność (dziecko rozchylające płaszcz, powodujące pęknięcia w "kamiennej bestii", niszczące ją, bestia zaś stanowiąca schronienie dla małej). Antagonizm, wrogość, strach, bezpieczeństwo. wykonanie zapewne nastąpi na płótnie farbami, to się jeszcze zobaczy. Póki co mam jeszcze kilka zupełnie innych pomysłów, które może tu zaprezentuję.
Vorek Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 Witamy w bitwie i na forum :) Napisz conieco na temat pracy, pomysł, założenia itp. bo szkic wygląda ciekawie, zapowiada się bardzo klimatycznie Pozdrawiam
Leru Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 Quetzalcoatl -> witam na forum, witam w Bitwie, powodzenia życzę :)
Gość Quetzalcoatl Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 Dzięki za ciepłe powitanie. Wrzucam rysunek z niewielkimi poprawkami w tle + zmiana kolorystyczna. kosmetyczne poprawki.
Drakula Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 Fajnie :) czekam na wicej :) btw - zmien nazwe topiku :P
kliment woroszyłow Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 troche jakby z beksinskiego....juz mi sie podoba
Gość Quetzalcoatl Napisano 11 Styczeń 2006 Napisano 11 Styczeń 2006 porównanie do Beksińskiego niezwykle połechtało mnie ;]
Rekomendowane odpowiedzi