kurt_hectic Napisano 1 Luty 2006 Autor Share Napisano 1 Luty 2006 thx ziomuś, thx r2d2 - ja Cie wcale nie nie lubie - nie znam Cie :\ (wiem , wiem), ale tak na serio: nadal uwazam, ze zapodawanie scen to good rozwiazanie. dowod: mam czasem problemy z uv > kazdy moze zajrzec do kuchni i ocenic...dlugo szukalem viewera 3d- ladujesz model i masz view jak w grze. sciagnalem navet jakis z nvidia.com ale on jest tylko od .md czy jakos tak. olac to, jak ktos sciagnie i zaladuje to bedzie mial wiekrze mozliwosci w ocenianiu i wogole, a jak nie to ...jego wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość yon Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 kurt: link do objektu to fajny sposob, ale ciezki dla ogladajacego (rozmiar i program). rozwiazanie= obiekt+szoty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 a ja mam w pracy tylko maye i uvlayouta wiec nie zobacze twojego modelu ani w kuchni ani nigdzie... szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 1 Luty 2006 Autor Share Napisano 1 Luty 2006 jpg http://www.sitesled.com/members/kurt_hectic_pl/_balist/_balist.html najlepsze widoki, jak to pisze Woznkt uzyskasz sciagajac scene : http://www.sitesled.com/members/kurt_hectic_pl/balist_final2.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 najz, nawet bardzo, ma charakter taki troche morrowindowy imho, doczepił bym się tylko płaskiemu wyglądowi tej głównej dolnej belki i małemu kontrastowi metalu i drewna, na początku się wszystko zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Bardzo zacne, najlepsze widoki te bardziej z góry, bo z boku istonie się zlewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Bardzo ładne. Texturka daje radę ostro. Podoba się. Dodałbym jednak delikatnie cieniowanie na texturze (choćby taki AO, ale nie za mocny). Pomimo tego - świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 całkiem dobrze to wygląda, jedyne co mi nie lezy troche to to "przejaranie" w paru miejscach, troche nie naturalne jest, ale ja tam sie nie znam, poza tym to w końcu textury mialy byc 512X512 czy freestyl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Cool, qrde bardzo ładne, ale mi te deski wyglądają nakby były z 3 pni drzew wystrugane. Na pokładzie inne, na samej gorze jeszcze inne, a na kołach to wogóle sięróżnią, są ciemne takie. Ogólnie bardzo ładnie taki elficki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Kurt, faktycznie, w okolicach lin drewienko nosi oznaki podpalania. a co do reszty, to faktycznie - dobra robota. :) Jedyne, czego sie mogę czepnąc to cięciwa - ona ma w ogóle jakąś mapę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 Mnie to tam rybka, ale texture to chyba miales w 512x512 zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 2 Luty 2006 Share Napisano 2 Luty 2006 ladnie wyszla, ale wiesz ze texturka miala byc doceplowo 512 :) to nie sportowo z twojej strony ze pokazujesz obiekt z wyzsza jesli tak jest :) co nie zmienia faktu ze calkiem ladnie wyszla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 3 Luty 2006 Autor Share Napisano 3 Luty 2006 wiem wiem > po prostu na wyzszej mozna bardziej oddas sie malowaniu... do finala wzoce 512 rzecz jasna. (chodzi o watek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Kwiecień 2006 Share Napisano 8 Kwiecień 2006 Pusty post, do wywałki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi