hkropinski Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Witam! Ostatnio na stronie nVidii można czytać o technologii Quad SLI pozwalającej na połączenie aż czterech kart graficznych z serii nVidia 7800 GTX!!! Opis ze strony Nvidii http://www.nvidia.com/object/IO_28569.html Strona SECATOR: http://www.sector.sk/title.asp?filter=27215 Film przedstawiający technologię: http://www.gametrailers.com/streamer.php?type=wmv>media=1&id=2337 Pozdrawiam
Baldack Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 qool tylko kogo na to stac?... bo mnie nawet na jedna taka karte nie stac:P
kozioo Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 Phi, nie wcelowali z terminem. Zima się kończy, ludzie przestają narzekać na niedogrzane domy. edit: ok, widze ze targetem tego produktu sa mieszkancy okolicy, w ktorej mieszka kome :>
kannu Napisano 13 Styczeń 2006 Napisano 13 Styczeń 2006 staćtego , kto potrafi to sensownie wykorzystać. Tak mi sie wydaje. I nie mowie tu o zrobieniu kulki i nalozeniu meschsmootch x 500. pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Predator Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 hehe pozatym kogo na to stac , trzeba by pomysle o elektrowni przydomowej bo napewno te monstery na pojedynczym zasilaczu chocby nawet 800W nie pojda . Wedlug mnie przesadzja ai to ostro pobor mocy w obecnych kartach jest przesadny , jesli sobie z tym problemem nie poradza no to mizernie widze przyszlosc .
southside Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Ale niestety takie cztery karty w kompie nie przyspiesza Ci nakladania meshsmooth x500 :) poniewaz karty sluza tylko do pokazania tego na Twoim monitorze a nie do obliczania takich operacji. Tym zajmuje sie procesor.
_michal Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 ale służą do wyświetlenia tych 500x meshsmooth na monitorze we viewporcie, jak już procesor to wyliczy.
polka dot Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 a nie ma procków które wyliczą ms x500 :D więc te katy to zbędny shit ;)
Quadysz Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 SLI w maxie nic nie daje... wiec Quad SLI tylko dwa razy tyle :)
Baldack Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 0x2=0? edit: bo tu chodzi o kase, siwat to pieniadz:P a reszte kazdy wie.
Chalek Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 dokladnie tak jak Quadysz napisal, nic nie da SLI nawet x10 w maxie, to jest rozwiazanie do gier niestety... [Quadysz, milej pracy, jakby co to jestem na gg :) ]
kannu Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Ale niestety takie cztery karty w kompie nie przyspiesza Ci nakladania meshsmooth x500 :) poniewaz karty sluza tylko do pokazania tego na Twoim monitorze a nie do obliczania takich operacji. Tym zajmuje sie procesor. drogi southside, wydawało mi sie , ze to była bardzo prosta do wychwycenia ironia . Myslałem ze to oczywiste. No ale trudno. Poza tym nie jesteś w stanie wyświetlić sobie na monitorze meschsmootcha ? Dziwne.
Knysha Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 Run today's hottest games at extreme high definition (HD) resolutions-including an unbelievable 2560x1600 -- at silky smooth frame rates Rotfl... Niceeeee`a ;]
Rekomendowane odpowiedzi