Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Phi, nie wcelowali z terminem. Zima się kończy, ludzie przestają narzekać na niedogrzane domy.

edit: ok, widze ze targetem tego produktu sa mieszkancy okolicy, w ktorej mieszka kome :>

Napisano

staćtego , kto potrafi to sensownie wykorzystać. Tak mi sie wydaje. I nie mowie tu o zrobieniu kulki i nalozeniu meschsmootch x 500.

pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Napisano

hehe pozatym kogo na to stac , trzeba by pomysle o elektrowni przydomowej bo napewno te monstery na pojedynczym zasilaczu chocby nawet 800W nie pojda . Wedlug mnie przesadzja ai to ostro pobor mocy w obecnych kartach jest przesadny , jesli sobie z tym problemem nie poradza no to mizernie widze przyszlosc .

Napisano

Ale niestety takie cztery karty w kompie nie przyspiesza Ci nakladania meshsmooth x500 :) poniewaz karty sluza tylko do pokazania tego na Twoim monitorze a nie do obliczania takich operacji. Tym zajmuje sie procesor.

Napisano

dokladnie tak jak Quadysz napisal, nic nie da SLI nawet x10 w maxie, to jest rozwiazanie do gier niestety...

[Quadysz, milej pracy, jakby co to jestem na gg :) ]

Napisano
Ale niestety takie cztery karty w kompie nie przyspiesza Ci nakladania meshsmooth x500 :) poniewaz karty sluza tylko do pokazania tego na Twoim monitorze a nie do obliczania takich operacji. Tym zajmuje sie procesor.

drogi southside, wydawało mi sie , ze to była bardzo prosta do wychwycenia ironia . Myslałem ze to oczywiste. No ale trudno.

Poza tym nie jesteś w stanie wyświetlić sobie na monitorze meschsmootcha ? Dziwne.

Napisano

Run today's hottest games at extreme high definition (HD) resolutions-including an unbelievable 2560x1600 -- at silky smooth frame rates

Rotfl... Niceeeee`a ;]