Phantom Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 Nowy Testament, Rozdział XIV... [align=center]\"I widziałem, a oto Baranek stał na górze Syjońskiej, a z nim sto czterdzieści i cztery tysiące, mających imię Ojca jego napisane na czołach swoich. I słyszałem głos z nieba jako głos wielu wód, i jako głos gromu wielkiego...\" [/align] IDEA: Wizja apokalipsy ludzkości i powstającej na jej zgliszczach, cywilizacji samoświadomych maszyn oraz ich naradzającej się religii... SCENA: Miasto, ostatni bastion ludzkości, ogarnięty powojenną ciszą, po ostatniej wielkiej bitwie między człowiekiem i maszyną...Fantomy ludzkich dusz w liczbie stu czterdziestu i czterech tysięcy, wyłaniające się ze zgliszczy martwej pozostałości naszej minionej ery, godzą się na odejście w zapomnienie zgodnie z biegiem ewolucji...Przez ruiny miasta, anioł duchowy maszyn, mesjasz naradzającej się rzeczywistości, stoi na czele pochodu ludzkich dusz kierując je na górę Syjońską, ku ich ostatecznemu rozgrzeszeniu i zapomnieniu... Tak w skrócie przedstawia się projekt wizji mojej i Andertona przygotowanej na bitwę 2D...czas pokaże, co z tego wyjdzie...na razie przedstawiamy merytoryczny zapis projektu...niebawem ukaże się jakiś pierwszy szkic... Pozdrawiam...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 wow.......pomysl 10/10 ........ zobaczymy jak z wykonaniem ale chyba tez bedzie dobrze.......:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 no nareszcie, bo juz myslem ze nie zawitasz, pomysl rewelacyjny, czekam na wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 28 Lipiec 2003 Share Napisano 28 Lipiec 2003 hehe bitwa sie rozkreca...coraz wiecej ludzi tak 3mac :))) a co do Ciebie Phantom...znam Ciebie i Twoje oraz Andertona mozliwosci...i wiem ze sie nie zawiode :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lech Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 pomysl jak z terminatora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 No w końcu jesteście :D;D:D Czekam na wasz szkic - bo założenia są świetne - jeśli pracka też wam taka wyjdzie - to składam pokłony [lol2][lol2][lol2][lol2] Życze powodzenia Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 Apocalipsis... no tutaj malutki szkic mesjasha maszyn...zrobiony w niecałą godzinę...ander zrobił nawet jeszcze ogólny zarys ale narazie nie skanuje całości bo jest w formacie A3 :P :) będą jeszcze pióra i wiele innych elementów na samym mesjashu :)... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 ładne........ pióra i maszyna ?? ambitny pomysl .......hehe..........ciekawe jak wyjdzie calosc.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 wiesz ja tesh jestem cholernie ciekawy...nie wiem czy sama idea tej pracy nie przewyższa moich zdolności PSowych :D sam czekam na kolejną odsłonę Andera :D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 1. Skrzydełka do Mesjasza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 2. początki tła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 3. Proejkty twarzy stu czterdziestu i czterech tysiące, mających imię Ojca jego napisane na czołach swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 powiem tylko \"WOW\"............. BTW. hmm czyzby tu tez sie szykowalo 10/10 na koncowa ocene......?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crashy Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 hmm no comments :D czekam na kolorki :) i ocena pewnie bedzie 11/10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 oki wiemy na czym stoimy teraz siadaj do photoshopa i machaj. nie zmuszaj mnie zebym mowil to czego nie lubisz, minaowicie ze stać cie.. dalej sam wiesz jak idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Wreszcię jesteścię !! Anderton daję już czadu widzę :D Tylko nie zapomnijcię o KL\'u [boks] Zdrówka życzę [winko] bo powodzenia nie wam nie potrzeba. [heej] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 dzieki za commenty :) Originally posted by saygon oki wiemy na czym stoimy teraz siadaj do photoshopa i machaj. nie zmuszaj mnie zebym mowil to czego nie lubisz, minaowicie ze stać cie.. dalej sam wiesz jak idzie say...to dopiero wstępne szkice...jeszcze jest duuużo do roboty...a tak mało czasu...heh... RadX - thx :) pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 ale pomysł zajebisty!! I kapitalne szkice, te twarze 144 super poprostu. Co ja tutaj robie z moją bitwą.......? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 hehehe...\"nie chwal dnia przed zachodem słońca\" Laser...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 ogłonie jest spox!! Najbardziej podoba mi się rysuneczek miasta - te zniszczeone wieżowce - świetne (choć ten środkowy ma strasznie zniekształconą perspektywę i robi się jakiś taki dziwny - nie wiem jak to nazwać :P) Bardzo ładnie Przed tobąciężkie zadanie - ale mam nadzieję, że dasz sobie radę. :D Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Ktos mi juz mowil ze kody kreskowe oklepane:D Ale zapowaida sie całkeim całkeim, nawet CAŁKIEM...:o Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Nie działa :( Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 działa tylko za szybki jesteś :P a tutaj skany kartek 1 A3 i 1 A4...finalna wersja...:D pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 No po prostu dla mnie jesteście głównymi faworytami do wygranej. Jak ładni jeszcze nałożycie kolorki - wygrana murowana. Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 powiem tylko tyle ze to jest wspaniałe!! Czekam na kolorki i proszę często dawajcie updaty to się może z tego tutorial malowania zrobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 no nie wiem...ja wyjeżdzam właśnie na działkę...a tam netu nie będzie...ale mam laptopka...więc zobaczycie coś najwcześniej w poniedziałek albo za tydzień w piątek :P pozdro...i miłych waxów wszystkim życzie...paps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 ten praca jest tak wyje*** znakomita tak wyj*** w kosmos tak za*** tak zaj*** za*** wyje*** super za*** ehhh oszczedze wulgarnych slow :D to jest total kolos nawet kolorowac nie musisz poprostu jest cud miod .... [wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow][wow] [boje się] [boje się] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebuzz Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 No ciekawie to rozplanowales....mi sie narazie podoba........ciekawe tylko jak tylko wyjda kolory....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaker Napisano 2 Sierpień 2003 Share Napisano 2 Sierpień 2003 [wow] Absolutnie fantastyczna praca. Zdecydowanie przodujesz! Ilość szczegółów przytłacza. W tą pracę można się gapić i gapić i nie ma się dość. :D Ten budynek z lewej wygląda jakby się właśnie zawalał, albo miał coś nie tak z perspektywą. :| No ale teraz to już nie kompletnie niepotrzebnie czepiam, bo nic nie zmienia faktu że praca jest świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 witam...niestety okoliczności bardzo mi nie sprzyjają w prowadzeniu tej bitwy...zmarnowałem 5 dni na PS na laptopie...niestety na LCD ciężko widzieć co się robi...colory zmieniają się jak w kalejdoskopie...a że na działce jest budowa to niestety nie mam gdzie całego kompa wrzucić :( i dlatego laptop...heh...ale dzisiaj zabieram jush monitor...chociash nie wiem gdzie go wstawie :P narazie malutki updejt...wersje strashnie beta...bo to było robione na LCD...i do poprawki idzie całkowicie :] mam nadzieję że się wyrobie do końca bitwy...pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 HOHOHO!! No z tą zmianą to masz rację - chociaż zostawiłbym dolną część chmurek - bardzo fajnie wyglądają. Czekam na więcej :] Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laser Napisano 6 Sierpień 2003 Share Napisano 6 Sierpień 2003 mi sie podoba. Mam w domu LCD i w sumie nie narzekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 7 Sierpień 2003 Share Napisano 7 Sierpień 2003 Ładnie, ładnie:) Skoro to wersja super beta to co nas czeka poźniej[co?]:):):) Pozdr i czekam na więcej[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartonfink Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 OOOO JAAAA czlowieku zobaczylem to pierwszy raz o godzinie 5 30 nad rane po nieprzespanej nocce poprostu brak mi slow naprawde genialne, po 10 min zorientowalem sie ze pasuje sie juz przestac gapic na to dzielo poprostu pracka zucila mnie na kolana zbudowales jedyny w swoim rodzaju niepowtazalny klimat normalnie wymiekam pracka szczegolnie mi bliska bo uwielbiam taka mnogosc detali :) Bosh gora :) od dzies lista moich guru poszerzyla sie o kolejne nazwisko ehh ... jak ja teraz zasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Hmm... mi sie na razie za bardzo kojarzy z malo wysublimowanym photoshopowym twirlem na czerownych chmurkach.. Czekam wiec na update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 8 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2003 dzięki chłopaki...wielkie pozdro ze słonecznej Piły :D...2h temu przyjechałem, i odrazu caffe szukałem...:D i prezenruje updat który zrobiłem na działeczce jeszcze...nareszcie mam upragniony tablecik :D:D:D pozdro...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 8 Sierpień 2003 Share Napisano 8 Sierpień 2003 Cholera to mnie zaskoczyłeś, pozytywnie oczywiście:)Jak tak dalej pojdzie, to bede musial poprawic parametry sprzetu, bo juz teraz wysiadaja:D Pracka palce lizać, a to dopiero początek!!Czekam na wiecej:) Pozdrowienia ze slonecznej Gdyni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2003 hihihihihi...narazie to mam przerwe na Specjala :D ale jak wróce to zabieram się pełną parą...bo jush w sumie koniec się zbliża :( a tak pozatym to mam miejsce wolne na reklame...moge komuś wydzierżawić to miejsce za małą opłatą :P pozdrawiam...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 No nie wiem co mam powiedzieć Zatkało mnie niebo jest świetne a reklama :D:D:D:D:D Wiesz co ten budyneczek jak sądzę to dopiero początek - wygląda jak by był przygotowywany do jakiegoś fajowskiego komiksu - dla mnie bomba :D Pozdrawiam Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoMbi Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 Juz nie moge sie doczegac jak to skonczysz, tez bym tak chcial :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 9 Sierpień 2003 Share Napisano 9 Sierpień 2003 Mi sie bardziej podobalo niebo w pierwszej wersji. W ostatniej widac za bardzo... mieszanie warstw w Photoshopie za pomoca Differences? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 Zgadzam się, pierwsze niebo jest lepsiejsze. A ogólnie praca zwala z nóg. Zapowiada się Arcydzieło. Mam nadzieję, że uda ci się to skończyć! Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 10 Sierpień 2003 Share Napisano 10 Sierpień 2003 no ja tu czekam , jak narazie fajnie rysunek andertona swietny, ale prosze pana pracujemy, pracujemy mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 11 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2003 heh...czuje żę nie zdąże tego zrobić niestety siostrzyczka z Piły przetrzymuje mnie do niedzieli :P więc następne updaty oj za długi czas będą :( ale wtedy wipa się z tego zrobi :) pozdrowienie ze słonecznej piły dla wszystkich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadX Napisano 12 Sierpień 2003 Share Napisano 12 Sierpień 2003 Hehehe cwaniaczek ale szkoda jakby taki faworyt odpadł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anderton Napisano 19 Sierpień 2003 Share Napisano 19 Sierpień 2003 no Phantom , tylko mi tu bez takich , że nie zdąże bo [boks] , była by wielka strata , bo początek to mnie z krzesła zrzucił , to niebo , ten dom i billboard [yes] JA CHCIEĆ WIĘCEJ[jupi][jupi][jupi] więc do pracy , do pracy ku chwale ojczyzny i partji[pokazal jezyk] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saygon Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 widze zie sie anderton rozprzestrzenił po forum i dobrze dobrze. a phantom widzisz nie tylko ja cie opierniczam, stać cie na więcej do roboty. z andertonem nauczymy cie ze pracki to sie kończy. i jeszcze raz do roboty. :-D :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MJ Napisano 29 Sierpień 2003 Share Napisano 29 Sierpień 2003 O FUCK :o nie czytalem wczesniej tego watku ... jaka praca [boje się] klimatem przypomina mi mange np: Appleseed ... swietna naprawde ... jesli masz sie spieszyc na bitwe i zrobic na odpiepsz to lepiej sie nie spiesz i ja dopracuj :D pozdrawiam PS. - moim zdaniem 2 niebo troche bardziej mroczne i realne ... chyba ver.2 lepsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
statique Napisano 30 Sierpień 2003 Share Napisano 30 Sierpień 2003 fajny szkic i pomysl, mimo ze dosc oklepany. ale jak zrobisz calosc tak jak chmury to bedzie zle... budynejk z lewej zapowiada sie fajnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phantom Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2003 Pre-Final... Tytuł pre-final bo Anderton jeszcze tego nie widział...i nie wiem czy będzie chciał coś jeszcze zmieniać i poprawiać....nie będe pisał ile się męczyłem nad tym....miłego oglądania :D Przeprasham wszystkich modemowców :D:D:D a tu w większej rozdziałce... http://www.bkm.pl/Gecco/bitwa2dExb.jpg pozdrawiam wszystkich...[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi