Napisano 16 Styczeń 200619 l Zachęcam do obejrzenia reklamy nowego telefonu Motoroli "pebl", stworzonej przez Digital Domain oraz znanego reżysera Davida Finchera. Dostępny jest również materiał "making of".
Napisano 16 Styczeń 200619 l tak btw wykrylem delikatnego buga, mozna dac komentarz newsa na glownej, nie dodaje to postow potem wykasowac go z forum, komentarz zostaje na glownej na forum jest skasowany a postcount sie zmniejsza. Illy to twoja szansa :D :D :D
Napisano 16 Styczeń 200619 l Autor o sorki sanki. Nie zauwazylem tego. Przeczytalem gdzies niedawno i napisalem teraz. TO nie jest bug do konca. Po prostu post nie jest usuwany fizycznie. Moderator go musi usunac pozniej fizycznie i znika rowniez z glownej.
Napisano 16 Styczeń 200619 l reklama wypas. mam pytanko... ta reklama byla robiona w całosci w maxie????
Napisano 16 Styczeń 200619 l Mati_666 --> zobacz "making of ..."- to raczej dużo więcej niż sam max ;]
Napisano 16 Styczeń 200619 l mentaller - to sam max + kupa pluginów :) nice nice. ciekawie zrobiona i ciekawe podejście do tematu.
Napisano 17 Styczeń 200619 l zastanawia nie tylko jedno: ta motorola była uwięziona w tym meteorycie, czy może powstała wskutek erozji z tego meteorytu?
Napisano 17 Styczeń 200619 l Wydaje mi się że była uwięziona w skutek erozji się wydobyła ;) Taka "technologia z kosmosu"
Napisano 17 Styczeń 200619 l Żeby w telewizji były tylko reklamy na takim poziomie... I właśnie, gdzie przeczytaliście, że to max?
Napisano 17 Styczeń 200619 l mintrill --> zgadzam sie, gdyby byly tylko takie reklamy na takim poziomie to by sie z checią oglądało Tv i reklamy miedzy filami :D Ps: Rascal --> ta stronka to Twoja??? i cala reszta na niej jest wykonana przez Ciebie??? jak tak to w czym Ty to robisz?? 0_0 chyba w domu masz kombajn a nie kompa :)
Napisano 21 Styczeń 200619 l reklama profesjonalna i fajnie zrealizowana, choć sam pomysł (z tą "kosmiczną technologią" ;) trochę oklepany - czuć mocny wpływ postprodukcji ;) aftereffects/combustion/shake/flame/ - niepotrzebne skreślić ... ale dlaczego by to nie miało być zrobione w maxie ?? reactor i mental są w stanie spokojnie udżwignąć taką jakość przekazu
Napisano 21 Styczeń 200619 l gadajcie co chcecie, ale ja jestem paroma elementami oszolomiony, szczegolnie scena w plytkiej wodzie zwrocila moja uwage, jest to poprostu genialne, pozdro