Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak btw wykrylem delikatnego buga, mozna dac komentarz newsa na glownej, nie dodaje to postow potem wykasowac go z forum, komentarz zostaje na glownej na forum jest skasowany a postcount sie zmniejsza.

Illy to twoja szansa :D :D :D

Napisano
  • Autor

o sorki sanki. Nie zauwazylem tego. Przeczytalem gdzies niedawno i napisalem teraz.

TO nie jest bug do konca. Po prostu post nie jest usuwany fizycznie. Moderator go musi usunac pozniej fizycznie i znika rowniez z glownej.

Napisano

mentaller - to sam max + kupa pluginów :)

nice nice. ciekawie zrobiona i ciekawe podejście do tematu.

Napisano

zastanawia nie tylko jedno: ta motorola była uwięziona w tym meteorycie, czy może powstała wskutek erozji z tego meteorytu?

Napisano

Wydaje mi się że była uwięziona w skutek erozji się wydobyła ;) Taka "technologia z kosmosu"

Napisano

Żeby w telewizji były tylko reklamy na takim poziomie...

I właśnie, gdzie przeczytaliście, że to max?

Napisano

mintrill --> zgadzam sie, gdyby byly tylko takie reklamy na takim poziomie to by sie z checią oglądało Tv i reklamy miedzy filami :D

Ps:

Rascal --> ta stronka to Twoja??? i cala reszta na niej jest wykonana przez Ciebie??? jak tak to w czym Ty to robisz?? 0_0 chyba w domu masz kombajn a nie kompa :)

Napisano

reklama profesjonalna i fajnie zrealizowana, choć sam pomysł (z tą "kosmiczną technologią" ;) trochę oklepany - czuć mocny wpływ postprodukcji ;) aftereffects/combustion/shake/flame/ - niepotrzebne skreślić ... ale dlaczego by to nie miało być zrobione w maxie ?? reactor i mental są w stanie spokojnie udżwignąć taką jakość przekazu

Napisano

gadajcie co chcecie, ale ja jestem paroma elementami oszolomiony, szczegolnie scena w plytkiej wodzie zwrocila moja uwage, jest to poprostu genialne, pozdro