adek Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Zachęcam do obejrzenia reklamy nowego telefonu Motoroli "pebl", stworzonej przez Digital Domain oraz znanego reżysera Davida Finchera. Dostępny jest również materiał "making of".
sanki Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 tak btw wykrylem delikatnego buga, mozna dac komentarz newsa na glownej, nie dodaje to postow potem wykasowac go z forum, komentarz zostaje na glownej na forum jest skasowany a postcount sie zmniejsza. Illy to twoja szansa :D :D :D
adek Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Napisano 16 Styczeń 2006 o sorki sanki. Nie zauwazylem tego. Przeczytalem gdzies niedawno i napisalem teraz. TO nie jest bug do konca. Po prostu post nie jest usuwany fizycznie. Moderator go musi usunac pozniej fizycznie i znika rowniez z glownej.
illy Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Illy to twoja szansa :D :D :D Nie lubie glownej
Mati_666 Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 reklama wypas. mam pytanko... ta reklama byla robiona w całosci w maxie????
mentaller Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 Mati_666 --> zobacz "making of ..."- to raczej dużo więcej niż sam max ;]
tweety Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 mentaller - to sam max + kupa pluginów :) nice nice. ciekawie zrobiona i ciekawe podejście do tematu.
mentaller Napisano 16 Styczeń 2006 Napisano 16 Styczeń 2006 no tak, samym scanlinem to raczej byłoby cięzko ;]
tweety Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 zastanawia nie tylko jedno: ta motorola była uwięziona w tym meteorycie, czy może powstała wskutek erozji z tego meteorytu?
Vorek Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Wydaje mi się że była uwięziona w skutek erozji się wydobyła ;) Taka "technologia z kosmosu"
piotrek Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 Żeby w telewizji były tylko reklamy na takim poziomie... I właśnie, gdzie przeczytaliście, że to max?
Mati_666 Napisano 17 Styczeń 2006 Napisano 17 Styczeń 2006 mintrill --> zgadzam sie, gdyby byly tylko takie reklamy na takim poziomie to by sie z checią oglądało Tv i reklamy miedzy filami :D Ps: Rascal --> ta stronka to Twoja??? i cala reszta na niej jest wykonana przez Ciebie??? jak tak to w czym Ty to robisz?? 0_0 chyba w domu masz kombajn a nie kompa :)
jaras Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 reklama profesjonalna i fajnie zrealizowana, choć sam pomysł (z tą "kosmiczną technologią" ;) trochę oklepany - czuć mocny wpływ postprodukcji ;) aftereffects/combustion/shake/flame/ - niepotrzebne skreślić ... ale dlaczego by to nie miało być zrobione w maxie ?? reactor i mental są w stanie spokojnie udżwignąć taką jakość przekazu
KoMic Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 gadajcie co chcecie, ale ja jestem paroma elementami oszolomiony, szczegolnie scena w plytkiej wodzie zwrocila moja uwage, jest to poprostu genialne, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi