klower Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Oki , przylaczam sie do bitwy. Oto moje renderki i prosze od razu o pomoc , a mianowicie, mam problem z Area Ligh tudziez z V-ray Light. Poprostu mi nic nie oswietlaja jak ustawie w miejscu gdzie jest lampa. :( czy ktos ma jakiego tutka jak to uzywac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIMOTI Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Witam super ci to wyszlo no to jak w banku mam ostatnie miejsce Ale bede walczyl do konca :) ] BTW Mozesz powiedziec czym robisz te otwory w scianie przy tej dziurze bo nieiwem jak sie do tego zabrac (robisz kształt spline i potem bolean czy inaczej ??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 29 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2003 nie , nie, to sa osobne elementy spline z extrudem. i pod spod dalem boxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Ja tez na pierwszym nie ale zobaczymy. Trzeba powalczyc a ja dopiero pierwsszy render i zadnych uwag. ladie ladnie. Powiedz mi jak zrobiles naciecia na tych duzych widlach na dole i u gory (i jak to sie nazywa te widly) Dziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 29 Lipiec 2003 Share Napisano 29 Lipiec 2003 Woow Klower...Jestem pelen podziwu !! Świetnie...[piwo]. Nie obażając innych...na 100% ty wygrasz... PS. Doba, dobra, nich będzie 99.(9)%...:D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 czemu nikt nie odpowiada na pytania? nikt nie zna sie na area light? tymczasem renderki ramienia. Aha i jeszcze odpowiadajac na pytanie. skrzystalem z metody jakiej sie uzywa do robienia krawedzi w drzwiach samochodowych. tzn. robis krawedz i zmniejszasz ja a potem robisz obok wiecej krawedzi zeby byl kant. trudno to jest wytlumaczyc. poszukja po forum. na pewno to bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Nie podoba mi się łączenie pierwszej części z reszta:( pozdro KAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 Wychodzi SWIETNIE !!! [pokazal jezyk] Zeczywiscie to laczenie nie wyglada najlepeij ... moze jakby bardziej zagescic siatke albo zrobic zeby nie bylo takie kanciaste :D Ale ogolnie GIT !! [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 maly update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Otóż to, jakiś kolejny mały dupersztyk, i już inacze się patrzy, (pamiętaj DETALE). Qrde, coś sie ostatnio obijam z moim Nano-Tech, albo jesteś szybki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Wy sie obijacie. Ja dopiero maszyne koncze a pokoj? Ale przy okazji pracuje i mam godzine dziennie wiec nie ma sie co dziwic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 [killer] Gdzie są updajty !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3XB Napisano 5 Sierpień 2003 Share Napisano 5 Sierpień 2003 ładnie, ładnie nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 6 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2003 moment, pracuje teraz nad oswietleniem, popoludniu wrzuce tego mizerne proby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 18 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2003 z przykroscia musze stwierdzic ze moj projekt zostaje zawieszony do odwolania. Powod: praca. Do konca sierpnia i tak nie zdaze. Zycz powodzenia pozostalym uczesnikom bitwy. Bede sie staral pomagac jak tylko moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 Ale jak znajdziesz chwile czasu to kontynuuj, zrobiłeś najwięcej ze wszystkich. A wyniki zrobimy jak pokończymy wszyscy chyba, że całkowicie dałeś sobie spokój.:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 26 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2003 nie, bede to kontynuawal, szkoda mi tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sith_LORD Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 ta rączka całkiem fajnie skonstruowana...j abym to zrobiłtrochęw inny sposób, ale tak też jest fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 update , niedlugo textury. Jak sprawic zeby glow w Vrayowym swiatle byl na calej dlugosci ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
und3r Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 http://64.246.38.49/artbyfeng/set_14.html Ciagle jeszcze nie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 Wow wypasik hehe , Super podoba mi sie i fajna dokladnosc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 29 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2003 nie ma nigdzie napisane ze ma byc idealnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi