Napisano 29 Lipiec 200321 l Oki , przylaczam sie do bitwy. Oto moje renderki i prosze od razu o pomoc , a mianowicie, mam problem z Area Ligh tudziez z V-ray Light. Poprostu mi nic nie oswietlaja jak ustawie w miejscu gdzie jest lampa. :( czy ktos ma jakiego tutka jak to uzywac ?
Napisano 29 Lipiec 200321 l Witam super ci to wyszlo no to jak w banku mam ostatnie miejsce Ale bede walczyl do konca :) ] BTW Mozesz powiedziec czym robisz te otwory w scianie przy tej dziurze bo nieiwem jak sie do tego zabrac (robisz kształt spline i potem bolean czy inaczej ??)
Napisano 29 Lipiec 200321 l Autor nie , nie, to sa osobne elementy spline z extrudem. i pod spod dalem boxa.
Napisano 29 Lipiec 200321 l Ja tez na pierwszym nie ale zobaczymy. Trzeba powalczyc a ja dopiero pierwsszy render i zadnych uwag. ladie ladnie. Powiedz mi jak zrobiles naciecia na tych duzych widlach na dole i u gory (i jak to sie nazywa te widly) Dziaki
Napisano 29 Lipiec 200321 l Woow Klower...Jestem pelen podziwu !! Świetnie...[piwo]. Nie obażając innych...na 100% ty wygrasz... PS. Doba, dobra, nich będzie 99.(9)%...:D Pozdr
Napisano 30 Lipiec 200321 l Autor czemu nikt nie odpowiada na pytania? nikt nie zna sie na area light? tymczasem renderki ramienia. Aha i jeszcze odpowiadajac na pytanie. skrzystalem z metody jakiej sie uzywa do robienia krawedzi w drzwiach samochodowych. tzn. robis krawedz i zmniejszasz ja a potem robisz obok wiecej krawedzi zeby byl kant. trudno to jest wytlumaczyc. poszukja po forum. na pewno to bylo.
Napisano 30 Lipiec 200321 l Wychodzi SWIETNIE !!! [pokazal jezyk] Zeczywiscie to laczenie nie wyglada najlepeij ... moze jakby bardziej zagescic siatke albo zrobic zeby nie bylo takie kanciaste :D Ale ogolnie GIT !! [piwo]
Napisano 1 Sierpień 200321 l Otóż to, jakiś kolejny mały dupersztyk, i już inacze się patrzy, (pamiętaj DETALE). Qrde, coś sie ostatnio obijam z moim Nano-Tech, albo jesteś szybki.....
Napisano 1 Sierpień 200321 l Wy sie obijacie. Ja dopiero maszyne koncze a pokoj? Ale przy okazji pracuje i mam godzine dziennie wiec nie ma sie co dziwic
Napisano 6 Sierpień 200321 l Autor moment, pracuje teraz nad oswietleniem, popoludniu wrzuce tego mizerne proby.
Napisano 18 Sierpień 200321 l Autor z przykroscia musze stwierdzic ze moj projekt zostaje zawieszony do odwolania. Powod: praca. Do konca sierpnia i tak nie zdaze. Zycz powodzenia pozostalym uczesnikom bitwy. Bede sie staral pomagac jak tylko moge.
Napisano 25 Wrzesień 200321 l Ale jak znajdziesz chwile czasu to kontynuuj, zrobiłeś najwięcej ze wszystkich. A wyniki zrobimy jak pokończymy wszyscy chyba, że całkowicie dałeś sobie spokój.:(
Napisano 26 Wrzesień 200321 l ta rączka całkiem fajnie skonstruowana...j abym to zrobiłtrochęw inny sposób, ale tak też jest fajnie
Napisano 28 Wrzesień 200321 l Autor update , niedlugo textury. Jak sprawic zeby glow w Vrayowym swiatle byl na calej dlugosci ????